۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

TAGGING






Hari sabtu hari relax sedunia. Tapi pagi ni ada duty yang sedang menanti. Jam 9.00 pagi mesti sampai. Tapi last minute called minta tambah 1/2 jam lagi atas perkara yang tak dapat dielakkan. Sampai jer breakfast pagi dah ada didepan mata. Aduh lapar ni dari tadi tak sarap lagi. Dah habis tu pikul beg galas & kena ambik baju bulan pulak. Nak pergi mana? Ekcelli hari ni nak buat asset Tagging dalam production. So kena lah pakai baju bulan bagai mengikut GMP yang telah ditetapkan itew.

Sessi briefing oleh Leader bagi mempercepatkan proses tangging. Kena asset yang lama lama tu jenuh jugak nak cari ni.

16 comments:

deaf_angel July 12, 2009 at 8:20 AM  

dod,
aku dulu pernah kerja kilang tiga tahun beb.
tiap2 hari kena pakai baju macam spaceman yang complete set tu...punye la boring

anyway, thanks for the tip.

Nanti aku senang aku post aku try snap Madagascar Lemur, ni terus hancur ah dod, dorang gerak gerak tak duk diam, aku tak reti dah.

Portdy July 12, 2009 at 2:08 PM  

Dill,
keje tagging, inventori memang leceh...
anyway berapa hari kena Tagging ni? Ahad dah buleh relaks kan?

4 Kay-E July 12, 2009 at 11:30 PM  

Dila,
Tagging tu ye? Siap pakaian khas lagi :)

dilaOHdila July 12, 2009 at 11:56 PM  

salam deap, Port & kak Ita

Port...
tagging tu tak siap lagi ni. sabtu depan sambung lagi. banyak yang kene cari dari 10 tahun yang lalu. Penin gak tuh nak mencarinya. Ada due date tu yang leceh tu. Tak siap KPI ler naya (huhuhuhuhuhu)

kak ita
tu lah bendanya tagging tuh.Duk dalam production dah lah sejuk asyik nak gi dot dot dot jek. Adui.....

Dep...
pakai baju spaceman tu biasa aaa. Masaalah nak gi Toilet selalu yang leceh tu

FarEast July 13, 2009 at 12:58 AM  

x per ... at least ader masa lebih utk prepare =) fooh! nasib baik sabtu x keje ;)

pic wedding dah UP! kalau rajin comment la ek ;)

FarEast July 13, 2009 at 9:24 AM  

syakir and idida ada juga time tu ... kita org satu office ;)

littlemama July 13, 2009 at 9:59 PM  

hui..jenuh gak yea kalau keje macamni.... eayda pernah rasa gak keje bungkus2... keje bahagian QAQC... hui....

edillia July 14, 2009 at 2:17 PM  

sis DOD,
rindu pulak rase nk pakei head cover + Baju pegi bulan tu...

Fly July 14, 2009 at 8:16 PM  

salam Dilla, lama sungguh x lawat sini, saya busy sangat sebelum ni..anyway have anice day

Helmiyani July 14, 2009 at 10:00 PM  

aritu aku dah masuk tapi skodeng kejap jek, tak sempat nak post komen pun..huhuhu..bizi la skang.. tapi kalau tak jenguk blog mmg rindu kat kengkawan... sonok la dilla.. macam scientist gitewww...

aku pun macam malas nak update blog skang ni... berjangkit kot penyakit malas ni..hahahah

en_me July 15, 2009 at 4:45 PM  

rajinnyerr wat tagging tewww..

ez July 16, 2009 at 12:34 PM  

nice pict kak..seronok tgk..heehe

E-Marlin July 16, 2009 at 7:08 PM  

huiyo pakaian siap berbungkus bagai..... ni kat kilang ke?

tutcute July 16, 2009 at 11:01 PM  

oh gitu pakaian khasnye ye... huhuhu...

re : ya, udah terbang. kini udah ada kembali di malesyia... huhu

FarEast July 17, 2009 at 12:26 PM  

saya baru update kak dod ;)

CatlinaFly July 23, 2009 at 11:44 AM  

ler ingatkan tag blog hahah..silly me..:) dilla pekabar?nak tny dilla still buat lagi ke part time photog tu?berkenan tgk album dilla yang black background tu..beli kat ne?sticky album kan?sini susah nak cari..yg ade kebanyakan background outih jek..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts