۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi







Masa perasmian KLIA HOLDING

























Waktu ni dilla saje tinjau opis baru BIL dilla di bangi. Waktu blog ni di update opis ni sudah pun siap sepenuhnya. Sempat naik sampai tingkat atas melihat view ini yang mengadap ke TASEK CEMPAKA Bangi.

Area Bangi ni dah membangun sikit jika nak dibandingkan dengan tahun 1990 an dulu. Hutan hutan pun banyak dah terang sejak ada pembangunan yang begitu maju sekarang ni. Tengok saja deretan rumah kedai rata rata semuanya sudah ada pembeli. Pendek kata tiang baru terpacak semua dah pakat booked tu. Cuma satu yang ditunggu tunggu. Kat bangi ni tak ada lagi shopping complex terbesar. Teringat dulu ada satu gudang dekat Saleman park Industrial tu (bersebelahan dengan shell minyak). Dia orang dok kata Carefour/ tesco akan dibuka kat situ. Hati semua dok girang. Apa tak nya lepas ni tak payah nak pergi jauh jauh Alamanda ka Saujana Impian ka. Bangi dah ada carefour tu. Bila gudang tu dah siap terpacak lah pulak nama SONY WAREHOUSE. Kah kah kah (gelak guling guling). Kalau lah tesco / Carefour ada kat bangi ni maka ramailah warga bangi gathergather kat sini kan. Tapi tak mustahil satu masa nanti akan ada jugak 2 nama ni kat Bangi, siapa tahu kan. Mengikut sumber info yang boleh dipercayai dekat seksyen 15 nanti akan ada satu bangunan khas yang bakal dibina seperti LOW YAT. Bayangkan erk kalau pembangunan tu tercapai. Tak payah kita semua nak pergi jauh jauh. LOW YAT bangi bakal menggegarkan kita semua. Bila tu tak pasti lagi & kita tunggu saja.

14 comments:

Portdy July 23, 2009 at 12:15 AM  

lama tak jumpa dill,

Dill, mybetterhalf nak turun Bangi, Suggest tempat makan best2 Dill buleh tak?

zubye July 23, 2009 at 1:02 AM  

kat tasik cempaka yer? baru last week gi situ layan tgk org main kites..

kak sori da lama tak visit and kontek akak.. macam2 la now ni.. bz manjang tak sempat nak menyinggah.. hp saya hari tu pun rosak habis hilang semua contact.. nak nombor akak lagi sekali! thanks!

Helmiyani July 23, 2009 at 6:15 AM  

dilla, aku ska gamb batu dinding yg ko amik tu. ada kellass!

MsCinderella July 23, 2009 at 8:35 AM  

D...gambar seorang tu gambar D ker?

Fly July 23, 2009 at 9:29 AM  

salam..lawa ah opis baru tu..
Shot menarik esplly gmbr dinding tu

~~ciklinn~~ July 23, 2009 at 1:20 PM  

kak dod sihat ker?

vavavava kalau dah akak yg tembak dinding tu lawoo kak oii

pinatbate July 23, 2009 at 3:35 PM  

waduh..waduh!

CatlinaFly July 23, 2009 at 4:05 PM  

dilla..dulu dila ade letak paje kat blog ni kan..skrg takde..ingat nak tgk album tu lagi sekali..dah lupe dah rupe dia..nk try cari la nanti kat kluang mall tak g lagi..:) rindu tak dgn cik nik on?

CatlinaFly July 23, 2009 at 4:05 PM  

paje=pakej..silap taip hehe

deaf_angel July 23, 2009 at 11:54 PM  

untung ah ko kalo ada low yat dekat ngan rumah huhu

4 Kay-E July 24, 2009 at 5:45 AM  

Allo...
SUka tengok pic objek2 sume tu... Twin makin sweet je.. Umur berapa ye?

Rahim July 24, 2009 at 10:39 AM  

Huh tgk tu.. bende2 biasa pun jadi klass bila Dila shoot..
Just love yr eyes at those things Dila..
You do capture memories, pics are in 3+1=4D!! :D

.: Leen-Awie :. July 24, 2009 at 11:36 AM  

pergghh kelasss tolll... gambar dinding pun kelasss kalo dila amik.. hehhe, superbb...

opis baru... sungguh lawa...

atty's July 25, 2009 at 10:54 AM  

tu ler dila .kalo kt bangi ade jaya jusco pun besh heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts