۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

sANTAI ReDCARD















Tak tahu apa kerja nak buat hari ni. Semuanya serba tak kena. Ada lar tu yang tak sampai hajat barangkali. Tibatiba Hp ku berbunyik. Ada urang ajak makan lah. Kat mana tu? Alahai dekat jer tuh. Capai kunci start scoot ku laju berdesit. 5 minut dah sampai pun. Huhuhuhuhu dia orang dah tunggu rupanya. RED CARD! Rindu aku dengan menu kat sini.

D80 ni best jugak erk (huhuuuhuhhu)

22 comments:

cikbedahlaser July 5, 2009 at 11:11 PM  

wah wah...
makan2 lg..nape x ajk kali..
heheheh
sy de je berkeliaran d bngi td...

memule ingt kn cheezle..
rupe nye..
squid..
adehhh

dilaOHdila July 5, 2009 at 11:22 PM  

hehehhehe kak bed
ada kat bangi ke tadi? awat tak calling2 kak dod ne
ni onion ring bah
HUHUHHUHU

pinatbate July 5, 2009 at 11:25 PM  

tak ajak kita punnn...hiks..

dilaOHdila July 5, 2009 at 11:32 PM  

hehehhehe Kak PINat
kebetulan ni dong
nanti kita gi sekali lagi ya BUK....(uhuhuhuhu)

Portdy July 5, 2009 at 11:34 PM  

er dill

sutun ke tu?

dilaOHdila July 5, 2009 at 11:36 PM  

aaah POrty
tu sutun ngan Onion ring
sedap jugak. nanti gi bangi singgah rasa kat sini erk Port

jeff July 6, 2009 at 1:39 AM  

>> kalau ada makan makan yg mcm ni pun best, mmg best lepak pun...:d

en_me July 6, 2009 at 8:11 AM  

melingkar lingkar ghitewww.. enak ee

Puan Iza July 6, 2009 at 9:37 AM  

yg bulat2 tu sotong ek?...

dilaOHdila July 6, 2009 at 9:44 AM  

yang bulat2 tu Onion ring puan iza
yang atas tu lak suTUN......

☆ lieya latif ☆ July 6, 2009 at 9:59 AM  

wah sedapnye2...ni yg suke kalo kak dod amik pic makanan ni...mmg nampak sedap2 tau....dah meleleh2 air liur tgk ni gambar2 ni hah....

ckp pasal onion ring nie, bende alah ni satu laa lieya tak suke makan....heheheehehh tak suke bawang!!

atty's July 6, 2009 at 11:21 AM  

shedapnya anion ring .

deaf_angel July 6, 2009 at 1:05 PM  

lawa dod
ala...orang tahu ambik gambo, pakai kamera cap itik pun cantik pe.

ah ah dod tu aku snap sembunyik2 pakai henpon time khutbah sembahyang jumaat.

orang pompuan memang susah sikit ler nak dapat shoot gitu haha

akubye July 6, 2009 at 10:32 PM  

Amboi.. ni tahap takyah belaja lagi ni... dah tahap kene mengajar ni!! hahah! syabash !!

watie July 7, 2009 at 8:41 AM  

kak... menarik la kak menu kat rest nie... membangkit selera la kak

akubye July 7, 2009 at 2:54 PM  

Timo kasih atas ucapan slamat ulang tahun tu.. tak do buek kenduri doa selamat doh.. apo tak eh.. leko pegi kenduri kawen orang je amek gamba... waktu nak makan tu doa selamat untuk diri sendiri je lah.. :)

Puan Gee July 7, 2009 at 5:10 PM  

laju aju kalau ajak makan yer...
tp bwk scoot tu jgn laju sgt acik dila

Ezza July 8, 2009 at 10:54 AM  

tgk gambo yg cun mcm ni.. buat den lapor la kak dillaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

dah beralih ke blog ye..
ptt la lama x singgah umah den..

Rs2 blog senang ke, FP senang?
mana lg best?

damiqula July 9, 2009 at 5:07 PM  

spaghetti tu nampak sedap!!!

dila pakai d80 ke?

dilaOHdila July 9, 2009 at 5:29 PM  

dAMI...
dilla pinjam D80 anak buah den nih hah
tak tahan jari ni gatal nak pegang shutter ni hah (hehehehheheh)

rahim July 10, 2009 at 8:30 AM  

Dila..Dila.. ngape la engko pagi2 lagi dh bagi saya mengidam... Onion ring tu nampak soooo crispy..sos dia sedap tak..citer la sikit.. *gulps...

dilaOHdila July 10, 2009 at 9:18 AM  

Abang RAHIM
Onion ring tu nampak menarek
tapi bagi yang tak suka onion ni tak cedap lah...dilla suka jek shoot gambor tu yang nampak menarek benornya. Tapi tak katalah sedap jugak suka tak suka pun
(hehehhehehehhe)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts