۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

TT BBB & BUKIT AMPANG



Seronok bila dapat belajar buat Light trail ni. Tq cikgu atoie kerana sabar mengajar anak murid yang so slow nih. Tu effect dari hantuhantu jalanan (hehehhehee!!) Nasib ada model Import ni. Jemma jadi hantu bayangan malam tu (ahak)








TT kali ke berapa ntah ni. Plan dua tiga lepas dengan cikgu atoie nak shoot KlCC kat Bukit Ampang. Abang Nik On dilla pun dah balik. So dah lama tak main kenyet kenyet mata dengan shutter ni. Impian terlaksana sudah semalam & sebelum nak pergi tu sapedek dulu kat BB tomyum. Order menu macam biasa. Tapi kali ni makan macam x berapa best lah pulak. Mungkin x cukup korum agaknya. So suasana riuh riuh tu tak ada macam selalu. Ni kalau ada Akim memang best ni. Mesti asyik dok gelak jek.Call Akim tapi member kat PD pulak. (x per akim next time kita pergi sana lagi kay, jangan majuk majuk lak erk) Lepas maghrib kami pun gerak ke Bukit Ampang dengan Jemma & Maza. Sampai sana nampak ada sikit jerebu. View KLCC tak berapa cun lah. Kami panjat bukit sikit nak bagi nampak clear. Cikgu Atoie ajar kami camana nak buat LIGHT TRAIL. Best jugak buat xperimen menatang ni. Ramai muda mudi remaja kat sini tengah dating dating tepi jalan. Macam berpesta lah pulak.

8 comments:

cikbedahlaser July 31, 2009 at 10:08 PM  

wowiiii....
klu la sy dpt g...
da 2 kali g shoot sana...
tanpa cikgu....

dilaOHdila July 31, 2009 at 10:14 PM  

ehehehheh kak bed
malam tadi dok sebut gak nama kak bed
x per...mamti kita gi sini lagi kay kak bed!

Labu-Labi July 31, 2009 at 10:50 PM  

apsal aku xde kat gambor tu? oo..aku xdiajak upanya..huhu..!!

dilaOHdila July 31, 2009 at 10:57 PM  

hahahhahaha LABU
adui kena lagi aku wei
Nanti kita buat lagi labu, next time
jangan marah aku wei....adui (hehehehhee)

Portdy August 1, 2009 at 1:31 AM  

lawa ah dill ekor lampu tuu

tapi lagi selera tengok udang tepung kat bawah tu huhuhu yum yum

deaf_angel August 1, 2009 at 3:52 PM  

dod pakai tripod eh?
aku tak reti nak shot malam, hancur abis.

aleh August 1, 2009 at 5:16 PM  

seronok ni kalau dpt join :)

Fly August 1, 2009 at 5:17 PM  

nice shot.. best2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts