۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

FIESTA FLORA












Fiesta flora Putarajaya dah pun bermula hari ini. Pagi tadi dilla, uyie, sheedah dah jelajah seluruh area taman flora ni. Bunga masih segar lagi dan pengunjung pun tak lah ramai mana. Mungkin faktor cuaca yang mendung membuatkan tak ramai yang datang. Keseluruhannya menarik jugak fiesta ini. Lanskap jugak tak kurang hebatnya.

Untuk shoot kali ni dilla gunakan lens 70-300 (VR)

10 comments:

aleh August 1, 2009 at 8:31 PM  

nice shoot...suka tgok weter lily tu.

Munira Kirana August 1, 2009 at 8:50 PM  

chantek kamu shoot pic bunga nie... sejuk je mata memandang...

cikbedahlaser August 2, 2009 at 3:28 AM  

ehhh gmbr keseluruhan xde ke??

Fly August 2, 2009 at 6:53 AM  

vote daun warna merah tu..congrate Dilla kerana menghasilkn gambar yang berestetika

dilaOHdila August 2, 2009 at 8:05 AM  

tq cikgu Fly...:-)

Kak bed keseluruhhannya nanti kak dod letak kat FP erk:-)

Portdy August 2, 2009 at 9:44 AM  

suka yang macam daun keladi warna merah menyala tu...apa nama bunga tu dill?

deaf_angel August 2, 2009 at 4:05 PM  

5th from bottom, yang merah tu..
very clear boleh nampak the basah2 and the details

cikbedahlaser August 2, 2009 at 5:11 PM  

kak dila... roger...
tak gi pon fiesta flora ni.. sharif tdo...x larat baru blk keje....
akim je la kot g sorang...

[siti] August 2, 2009 at 11:37 PM  

cantik2 gambar kak dila. suke bunga raya tu, well composed!!

Fariena August 7, 2009 at 1:38 PM  

putrajaya area mana yer?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts