۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

ADRIANA & ASYA

































Santai di MC D. Lepas photoshot Yani & CO banjer kita urang makan kat ALAMANDA. Tq Faizal. Haus giller masa tu. Berpaneh dibawah mentari jerebu. Adriana & Asya happy duk kat sini. Dikesempatan yang ada ni dilla tak lepaskan peluang untuk melihat moment adik & kakak ni untuk beraksi.


10 comments:

4 Kay-E June 16, 2009 at 6:57 AM  

Geramnye tengok mata dia. Berkaca... Nicely captured!

watie June 16, 2009 at 8:31 AM  

belanja akak.... tunguuuuu... hehehehe.. nanti kalau den sampai bangi.. den jemput akak ajak makan ye.. ari tu akak nak banjer kat pld town x jadi kan... biar den lak banjer akak kat oldtown tu.. muhahaha

Mira June 16, 2009 at 10:18 AM  

aduhai kdod geramnyer tengok adriana ngan asya ni..comei sangat..mata dorang ni cantik betol..bolat jek..nak nak skill kdod ambik gambar ni..mmg super lah..

re : twins mmg suka kucen kan..hehehhehe jangan berebut..mira ada 3 eko kucen pilih je mana 1 nak gomol2. hehehe

☆ lieya latif ☆ June 16, 2009 at 3:06 PM  

cantik sangat mate die...lentik pastu bulu mate byk ..tak yah pakai maskara rimau tu...hi hi hihihi.......

lagi2 di snap ngan hebatnye oleh kak dod...sah2 gambar akan jadi superb!!!

Portdy June 16, 2009 at 3:58 PM  

dill,

satu yang aku suka kat hang ni, hang pandai capture emotions, bila hang shoot gambar close up wajah tu...

nur June 16, 2009 at 5:23 PM  

salam windu dilla,

model dilla nie kan mesti yg cun melecun...comei budak nie...bulu mata tu yg lentik...menawan..kena pulak acik dilla yg amik gambor lagi bertambah cantik.

dilaOHdila June 16, 2009 at 5:46 PM  

salam kak ita, watie, mira, lieya, port &kak nur
HUHHHHU tq bery much kerana bagi support pada dilla. Tq my friends.
kali kedua dilla utk photoshoot ni memang feeeling habis. Syok berhadapan ngan budak2 ni. Tak dinafikan memang sukar nak mengejar moment yang sungguh berharga ini. apa yang perlu kita kena bersedia & sentiasa mewatai dunia kanakkanak ini. Itulah feeling yang dilla rasai sewaktu bersama mereka. I LOB DIS MOMENT.....

jeff June 17, 2009 at 3:49 AM  

>> rasanya saya dah kata ni...
>> tapi kena kata lagi la...
>> makin mantaplah shots...:D

deaf_angel June 17, 2009 at 6:37 AM  

kira ni Red Theme ke?
nice dod
baju merah, kusyen merah, mekdi lagi

atty's June 18, 2009 at 8:20 AM  

adriana ngn asya nie comey bangat ha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts