۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

YANIFAIZAL & CO


MORE / HERE































Alhamdullillah pagi ni dapat habiskan sessi photoshoot untuk Yani & Co. Anak-anak yang comei Adriana & Asya.Posink yang menarek dari anakanak ni. Dilla, Uyie & Shidah rasa happy. Utk sahabat Snapmalaysia.com yang banyak membantu dari segi teknikal dan sebagainyan Tq so much. InsyaAllah akan datang dilla akan jemput model family ini utk beraksi didepan kamera anda. Nantikan bila, InsyaAllah.

Biarpun cuaca tidak berapa baik namun akhirnya photoshoot ni berakhir dengan suasana yang begitu sempurna. Thanks Yani & Co kerana dapat memberikan kerjasama yang sebaiknya.


18 comments:

Portdy June 13, 2009 at 4:26 PM  

Dill, lawo lah gambo ni

ni kat mana ni Dill?

Uncle June 13, 2009 at 5:46 PM  

Beautiful shots....boleh bukak kedai ni. Why don't you do a small business? Satu album charge RM200 ka...mesti Uncle booking dulu!

Mira June 13, 2009 at 7:40 PM  

kdod cantiknyer shoot ni...pastu anak-anak ni cute sangat pandai plak posink...mmg sporting habislah famili ni kan..suka suka suka

dilaOHdila June 13, 2009 at 9:26 PM  

Salam Prt, Uncle &Miera
Tq....

ni kat Dem PUTRAJAYA
percubba pertama utk YANIFAIZAL & CO utk dilla mulakan hobi ni

Insyaallah uncle......

nur June 13, 2009 at 10:01 PM  

salam dilla,

ohh...cantik lorr...itam itu menawan..shots dilla pun cantik tak terkata..knur nak nuntut ilmu ngan dilla..hehehe.

dilaOHdila June 13, 2009 at 10:06 PM  

salam kak nur...
tq....
boleh ajer
balik Malaysia nanti kita gi ramai2 penuhkan dem Putrajaya ni erk (hehehe)

Labu-Labi June 13, 2009 at 10:57 PM  

huhu...best la dilla...bila buleh tag along lagi nie...?! gambor meletop!!

dilaOHdila June 13, 2009 at 11:04 PM  

hehheheh LABI
insyallah akan datang ada lagi
tempat kena cari kut lain
nanti dilla akan inpom erk.....

MAJU hobbi utk semua.....

kuizikel June 14, 2009 at 8:17 AM  

pergh kakak seniorku yang cantik lagi fotogenik..hehe

nice shot sis! kipidap :)

Fly June 14, 2009 at 7:18 PM  

nice shot, bokeh nya dan angle pun menjadi..tahniah2

deaf_angel June 15, 2009 at 8:12 AM  

dod, mula2 baca tajuk aku ingat ko gi kedai donut mana ntah..

as usual nice angles

watie June 15, 2009 at 8:18 AM  

cun seh...

Fly June 15, 2009 at 3:52 PM  

salam Dilla, Untuk dapatkan gambar yg berkilat tu, cuba Dilla cari software Dynamic Photo Hdr. Senang guna software ni. setelah siap gambar tu dah ada watermark software HDR, so Dilla besarkan je gambar tu untuk tutup watermark software tuh..

Fly June 15, 2009 at 4:01 PM  

kalau Dilla mau software nih, InsyaAllah Saya leh send ikut email, tapi trial versionlah, kalau mau nanti Dilla bg email Dilla k.

dilaOHdila June 15, 2009 at 4:07 PM  

tq cikgu...
nak try jugak lah
sebab tengok Photo merelit!!!
syok lah

Fly June 15, 2009 at 5:06 PM  

SALAM Dilla Ya Ampunnn, saya x berjaya antar software tu lah, sebab file nye terlalu besar, sory2, sory..nanti saya cuba cari mana2 website yang leh download software tu

Fly June 15, 2009 at 5:10 PM  

saya ada try lg, mcm berjaya..nak upload agak lama sikit..Download pun saya rasa lama gak tu, tunggu je, harap2 berjaya ye..good luck

dilaOHdila June 16, 2009 at 12:36 AM  

tq cikgu Fly
dilla pun tengah try dload ni
tak sabar nak tgok hasilnya....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts