۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

EVENT:INNOVATION MONTH







Pelancaran sempena Innovation Month pagi tadi dirasmikan Oleh Managing Director En Mohamad Abdullah diperkarangan kawasan perhimpunan PHARMANIAGA MANUFACTURING BHD.


5 comments:

Portdy June 12, 2009 at 5:38 PM  

dill,

awek yang kat atas tu sekali pandang dah macam Shafnie Ex - wife AC Mizal pulak hehehehe

nice photoshoot dill...

atty's June 12, 2009 at 6:04 PM  

salam dila..smlm atty ade mai tmpt keje hang..org tgh pasang khmh..

deaf_angel June 12, 2009 at 11:00 PM  

dod
lagi sekali, aku suka tengok yang belakang background tu semua blur..
aku nak kena try sampai boleh buat la haha

dilaOHdila June 12, 2009 at 11:23 PM  

salam pot,atty, def
nidah lama PMB tak buat event
pagi tadi memang meriah giller jugak lah...

Dep
tu aku pakai 35MM. memang shuntek bokeh 35mm ni. tapi jenuh hah hang kene tunduk2 ghitew. shutter ada larik sikit tuh, nampak macam xposed sikit kan

4 Kay-E June 13, 2009 at 2:41 PM  

Wah.. Selalu ada event kat tempat keje ye... Sme ceria beraksi depan kamera..
Nice pic Dilla!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts