۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi


Aliesya

My BIG brother


Dr Alan & Farah



Nana




Twins (Kak Yong & Kak su)



Dah besar anakanak buah ku semua ni. Masa kecik dulu aku yang jaga dia urang ni. Masa pantas berlalu. Keakraban dia urang ni membuatkan aku begitu menghargai ERTI jalur kasih sayang. Tiada sorang maka akan tertanya tanya dimana mereka ni. Itu semestinya menjadi kepastian bila dapat berkumpul bersama seperti ini.




12 comments:

Portdy June 11, 2009 at 12:21 AM  

dill,

nyaris aku ingat salah rumah,
nyaris nak balik ....
rupanya hang cat baru eh dinding?


ganas ah dill , blackened!

dilaOHdila June 11, 2009 at 12:57 AM  

hahahhahahahah PORT
aku kan tengah tension tengok umah BLOG aku ni
habis tunggang langgang. Ni paktam snapmalaysia.com dok pi betuikan ni

Fly June 11, 2009 at 1:10 AM  

salam..ramai ye anak saudara Dilla, mesti jadi makcik peberet diorang ni kan :)

Portdy June 11, 2009 at 2:37 AM  

dill,

jangan tension -tension dill...
dont worry, be happy!


go go! Chaiyok!

Idida Aziz June 11, 2009 at 7:46 AM  

anak2 buah sumer hensem2 belaka...

dah tukar tikar itam plak yer..hehee

Mira June 11, 2009 at 9:25 AM  

aik...dah tuka cat baru ka..mira ingatkan salah umah tadi..susun atur pun tukar jugak...apa2lah kdod..asalakan jangan pindah umah udah..

ramainyer anak buat kdod yek..dah besar2 plak tu..syoklah kdod ramai kawan..anak buat mira semua cinonit lagi..tak ada geng...wakakakaka

☆ lieya latif ☆ June 11, 2009 at 9:55 AM  

eh eh....dah lain la umah kak dilla...tgh sibuk renovate umah la ni yeak hi hi hi....

untung anak sedare ramai ni, leh harap kalo time kenduri kendara....keh keh keh

.: Leen-Awie :. June 11, 2009 at 2:54 PM  

woo rumah baru.. lama tak jengah.. dah bertukar yer..

best la acik dilla ske amik gambo anak2 buah... mesti anak2 buah semer kemain ske gitu...

deaf_angel June 11, 2009 at 3:49 PM  

dod ko pandai main aperture la. jealous aku, aku tak boleh buat sampai skarang.

foto yang the two young ladies duduk kat buai, satu diri tu.
aku suka background dia blur abis.

very nice dod

~~ciklinn~~ June 11, 2009 at 8:23 PM  

sgt2 hencemmm n cantik2 anak buah kak dilla

kucingorengemok June 12, 2009 at 11:03 AM  

dah byk kali tgk gambar budak kembar ni, tapi masih rasa TAK BEZA LANGSUNG! kagum :)

mrs khairul June 12, 2009 at 3:05 PM  

dilla niza minat sgt ngan alisya tuh..mata dia cantik!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts