۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

DRAGON BOAT









Teruja tengok dragon boat maza malam tadi maka pagi ni bersemangat nak bangun awal kununnya. Hajat hati nak gi PUTRAJAYA. Lupa pulak kat precint baper dragon boat ni. Cari cari baru jumpa. Hari yang begitu panas. Merelit segalanya. Tak ramai sangat pengunjung kali ni. Mungkin disebabkan cuti sekolah yang panjang ni. Tak seramai macam karnival HOT BAllON hari tuh.

Ni View dari ondeway nak balik rumah. Singgah kejap kat tepi nak tengok apa yang ada.



12 comments:

Portdy June 6, 2009 at 11:45 PM  

dill,

my feveret spot kalau singgah masjid putrajaya ni, kat belah kanan tepi dia yang mengadap tasik tu ...sambil baring boleh terlelap sekejap hehehhehe...sejuk dan damai...

tapi ni dah cuaca panas tak tau lah kalau dalam masjid pun effect sama bahang nya...

Mira June 7, 2009 at 12:05 AM  

agaknyer cuaca panas sangat kot. tu yg orang malas nak pergi agaknyer...

insyallah mira nak ke putrajaya isnin ni..nak jumpe sepupu jap. kalau sempat kita jumpe kat sana nak..apa2 nanti mira kol..mira pun x sure lg jadi ke tak kesana...

deaf_angel June 7, 2009 at 3:28 PM  

dod
colourful. tempat ni aku blum pernah pegi lagi

Puan Iza June 8, 2009 at 12:03 PM  

cantik pic...seperti biasa lah kan...:-)

Superyrzaf June 8, 2009 at 8:44 PM  

cun arr masjid tu... bila la nak dpt pi tgk dgn mata sendri nanti..

madamct June 9, 2009 at 8:50 PM  

ari sabtu lepas kononnya ct pun nk g tengok dragonboat ni kak..siap dh ada kt alamanda dulu g makan..[ehtu kuar2 rasa membahang sgt kan..cancel nk g tengok..hehe

atty's June 9, 2009 at 9:54 PM  

salam dila..
cantek nya gambo yg dila snap nieh.rasa mcm ade dpn mata je..

Abdul Hakim June 9, 2009 at 10:52 PM  

kak.. selalu ko edit pakai ape eh ?

Snow Peace June 10, 2009 at 12:02 PM  

Gambar pun merelit tu kak...berkilat2..memancar2...

dilaOHdila June 10, 2009 at 1:04 PM  

tq pada semua sahabat KU
hehhehehehe
dilla tak dan nak update blog dilla ni dari hari kesehari. Mood tarak lah......
tq bery Much

Mira June 10, 2009 at 3:18 PM  

re ; kerok mmg syok...hilang tension kat pala nih..hehehehe kalau kdod ada lagi best..melalak jek sampai ilang sore...

lepas karok pusing2 sogo tu..jumpe plak farah tu yg call kdod mana tahu ada sekali..leh jumpa..silap ari bulan karok lagi..heheheh tapi lupa arr nama farah ingat nama husband dia jek...kdod farah tu sweet sangat orangnyer..kirim salam kat dia yek

☆ lieya latif ☆ June 11, 2009 at 10:01 AM  

cantiknye pic2 kak dilla nie sume...terpukau lieya tgk lah.....cam real jek sume ...oh kagum oh!!! he he he

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts