۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

AsYa












HUHUHU, dia takut kuceng!








Asha datang lagi. Dah pandai lari. Cakap pun pandai jugak. Gelihati bila acha bercakap. Macam macam bahasa ada, layan jek. Suka pada Ajis & Angah. Sua tangan memaut jek.
Lens 70-300 VR

11 comments:

Fly June 5, 2009 at 4:26 AM  

salam singgah di pagi2 hari, asya ni comel lah manja sungguh dengan makcik dia yek :) good shot..moment2 macam ni memang dinantikan oleh photographer apatah lg subjeknya menarik :)

dilaOHdila June 5, 2009 at 8:28 AM  

salam CIKGU
Tu lah tu moment budak budak macam ni memang jadi rebutan agaknya
tapi tak dinafikan memang agak payah nak cari eyecontact ni. pendekata jari sentiasa setia ditepi button shutter........

pinatbate June 5, 2009 at 8:42 AM  

mata dia memang cantik!

atty's June 5, 2009 at 8:57 AM  

comeynya..dila..
takut tucin ye asha..

ez June 5, 2009 at 9:28 AM  

comelnye...hehhe

[siti] June 5, 2009 at 11:59 AM  

waahhhh... 70-300!! bile nk d90 plak? :p

dilaOHdila June 5, 2009 at 12:25 PM  

huhuhu SIFU CTZA
tengah Kumpul tapi tak tahu bila....
Onkosnya enggak cukup lagi dong

yantz-yeem June 5, 2009 at 2:08 PM  

eeee...cumel nya budak nie...

Portdy June 5, 2009 at 11:21 PM  

dill,

tengok wajah kanak2 ni hilang penat eh dill.
so pure and sincere....

madamct June 5, 2009 at 11:44 PM  

np asya basah2 tu kak?

dilaOHdila June 6, 2009 at 1:35 AM  

salam ct one
asya main kat POOL tuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts