۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi







Dah 2 hari tak NgUpdate blog. Buzy sikit sngan bendebende remeh ni. Kali ni dila nak criter pasal weekend hari tu. Lepak kat umah Uyie di Putrajaya. Best duk umah tinggi-tinggi ni. Malam tu anganangan nak shoot Bulan tapi bulan tak nampak pulak. Coz jerebu sesangat. Awan dan langit dah tak de rupa dah, sian ah. Pagi sabtu tu mai awal kat DEM ni sebelum YANIFAIZAL & CO sampai. So kita urang main shoot dulu apa yang ada.

Habis saje sessi jamu makan kat MCD terus balik rumah pengsan. Huhuhu penangan jalan baru 1/2 hari. Ni tak masuk lagi plan nak gi makan ikan bakar kat jeram sambil nak intai sunset. Dah lama ngidam nak tengok sunset ni. Dari zaman dlsr ni ada memang teringin sesangat. Jadi tak nak bagi kempunan maka Uyie, syidah & ita plan baik punya. Akhirnya dapat jugak tengok miskipun jerebu memang teruk di kawasan ni.


16 comments:

pinatbate June 17, 2009 at 2:35 PM  

cantik!!!!

atty's June 17, 2009 at 3:00 PM  

cantik gambo jambatan itu ..

Puan Iza June 17, 2009 at 3:28 PM  

Cantik jambatan tu..

~~ciklinn~~ June 17, 2009 at 3:33 PM  

cantikkk...

Helmiyani June 17, 2009 at 6:40 PM  

Dillaaa... walaupun jerebu, skill ko tetap mantap! tabik toing toing!! pastu, punyalah lama agaknya aku tak jenguk blog ko sampaikan tak tahu dah tukar layout. mmg nampak pro punya website beb!!

Fly June 17, 2009 at 7:55 PM  

smart ah bila jambatan tu dalam mood B&W...Amcm leh guna HDR tu?

Labu-Labi June 17, 2009 at 9:02 PM  

fuu...dasyat angle tu...lawo2!!

Fly June 17, 2009 at 9:33 PM  

1. Bila dah add gambar dalam software tu, cuba active kan kotak add clarity, De-haze dan NR.

2. Kemudian mainkan dramatic light radius dan dramatic light strength, dan juga effect2 yang lain secukup rasa...

Portdy June 18, 2009 at 12:16 AM  

macam biasa , shoot yang cantik...

dill hang memang pandai melakar lukisan atas kanvas foto....

sekarang jerebu, jaga kesihatan dill!

zubye June 18, 2009 at 1:44 AM  

kak.. saya rindu kat akak :-)
gambar jambatan tu cantikla kak :-)

Puan Gee June 18, 2009 at 5:59 AM  

macam kat obersea la plak dila

dilaOHdila June 18, 2009 at 6:41 AM  

salam kka pint, atty, puan IZA,cik lin....Tq bery MUCH. photog tu banyak jerebu tu terpaksa guna B & W.

NUNU....aduhai gi HK erk. best kat sana kan. LO aku tukar munta khidmat nasihat Paktam snapmalaysia.com. Sebanya tonggang langgang wei. hehehhehe tak tahu nak buat lagu mana. Mood pun tak dek ajer. so minta dia susunkan balik cam ni hah.

Cikgu Fly
tq erk. dillla dah install tapi tak buat lagi. nak kene xplore perabis nih. namppak macam HDR tu best aaa cikgu, tq cikgu.

Labu....
ntime kita gi sini YOK, ajak CAPTAIN sekalik

PORTY
tq bery MUCH, hang salah support dilla. tak jemu utk datang umah ni. tq my fiend......

Tu aa jerebu kene kurung dalam umah kan (hehehhehehe)

OH ZUBYE
AKAK JUGAK RINDU. RINDU NGAN IRFAN....
AKAK CALL SEMALAM AGAK ZUE BUSY ERK. BILA KITA LEH JUMPA ERK. AKAK INGIN NAK NGETAG NGAN ZUE AAAAA....

dilaOHdila June 18, 2009 at 6:42 AM  

pORTY
tq bery MUCH, hang salah satu supportER dilla. tak jemu utk datang umah ni. tq my fiend....

wADUH
BAHASA MU SASTERA GHITEW DONG

deaf_angel June 18, 2009 at 10:21 AM  

dod
2nd foto dua orang diri background batu2 gitu.

Macam sampul album rock gitu huuhu

dilaOHdila June 18, 2009 at 10:38 AM  

DEP
OO macam sampul cover lagu ke?
hehhehehehe lawak lah hang ni
alar2 sweetcharitu ghitew erk
Best aa dep ni

ingat DEP ingat PORTY

♥ aimi @ kamalina ♥ June 19, 2009 at 11:39 AM  

wow...cantik giler shot ni dilla...terpegun aku tgk... ko ni makin lama makin da bomd!!! jeles tul laa....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts