۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

AROMA IKAN BAKAR

















Terletak di jeram Selangor. Dari Putrajaya untuk sampai kesini lebih kurang 1 jam perjalanan. Ikut lebuhraya SETIA ALAM. Lepas kami sedar dari pengsan lebih kurang pukul 5.30 ptg dilla, Uyie, shidah & Ita bertolak untuk sampai ke destinasi yang di tuju. Dapat tak aku tengok sunset petang ni. Memandangkan JEREBU agak kritikal dikawasan pantai ini. Tak kisah lah tu kalau ada tu adalah. Kalau tak ada kita belasah makan jek erk.

Siapa sangka dalam keadaan Jerebu ni rupanya dilla masih dapat berpeluang untuk melihat sunset ni. Sungguh Indah dimataku. Dari awal hingga akhir dilla merakamkan detik ini.


16 comments:

PINATBATE June 18, 2009 at 8:20 PM  

fuhh...tembakan Dila memang mantop!

aroma ikan bakar...errmmm ...macam pernah kulihat..tapi di mana yaa..?
uhukk..!! :P

Portdy June 18, 2009 at 8:20 PM  

mentari merah diufuk barat...
teringat masa kecik2 arwah mak ngan arwah ayah selalu bawak kami adik beradik tengok sunset kat tepi laut pontian...

tempat makan ikan bakor ni macam best ah dill , nanti aku turun Putrajaya buleh singgah ni....

dilaOHdila June 18, 2009 at 8:27 PM  

kak PINT, port
ni kat jeram aaa
nak gi oantai remis tu. Syok gak makan kat sini. ada lagi nati aku paste lagi erk

Fly June 18, 2009 at 8:33 PM  

nice shot...tak sia2 menanti sunset :)

dilaOHdila June 18, 2009 at 8:40 PM  

hehheheh TQ cikgu
tu lah....dah lama teringin nak tengok SUnset ni
alhamdulillah dapat jugak akhirnya....

atty's June 18, 2009 at 8:51 PM  

satu ari kena terai mkn kat jeram..

deaf_angel June 18, 2009 at 9:39 PM  

dod I think this is a fantastic post, dari gambo makanan close up sampai tunjuk meja masakan tu sampai kat sunset.

dod try sunset tu tapi jangan close up. dari jauh gitu dan ada nampak pantai or padang or apa je la. try ah, aku nak nengok huhu

PINATBATE June 18, 2009 at 10:16 PM  

hihi..sbnrnya kami pun biasa gak ke situ..tapi tak de lah tunggu sunset bagai..

dilaOHdila June 18, 2009 at 10:20 PM  

hahahhahha kak PINT
lain kali tunggu ler
ni pun pestime mari wei
banyak Jerebu
jadinya x berapa menawan.....

Mira June 18, 2009 at 11:29 PM  

salam kdod....

ooo sini rupanya aroma ikan bakar...nampaknyer macam jauh jek tapi kalau makanan sedap tak pe..berbaloi...so cam ner kdod makanan kat situ ... ok tak..

cantik arr gambar sunset tuh..sungguh indah sekali ciptaan Allah kan..kalau mira pegi sana mira pun nak trylah shoot sunset tuh

CatlinaFly June 19, 2009 at 8:40 AM  

sunset tu cantekk..subhanallah..

♥ aimi @ kamalina ♥ June 19, 2009 at 11:35 AM  

wow.........bestnya ikan bakar....nampak fresh je semua tu.... dlm byk2 gambar, paling syok tgk sunset tu la dilla...cantik yg amat...

Portdy June 19, 2009 at 12:11 PM  

dill,

hang nak tengok gambo jet pejuang tak?
pegi blog member aku ni

http://mohdshafid.blogspot.com/2009/06/fighter-jet.html

ez June 19, 2009 at 1:14 PM  

bestnye makan ikan bakau tu...cantiknye pict2 yg akak amik tu..semua best n cantik..hehhe

Helmiyani June 19, 2009 at 2:05 PM  

dilla, walaupun jerebu tapi di mataku gambarmu langsung tak berjerebu... untung dapat rakan sunset macam ni.. penantian yang berbaloi :)

dilaOHdila June 19, 2009 at 2:10 PM  

tu aa NUNU...
mula mula tu rasa seddeh gak nih
penat jalan alahai penantian yang menyeksakan
tapi siapa tahu kan rezeki nih
dapat jugak akhirnya, tak jadi kempunan......


KAY
kat kuantan ada byk tempat leh tengok kan. best situh erk

Mira
ntime kita lagi erk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts