۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

PASAR BONET STADIUM SHAH ALAM










Baju bajan



CROCs ada dimanamana (huhuhuhu). Budak budak nyer size Rm35 hinggit. Urang tua punya RM 50 hinggit. Mari mari sapa mau beli ini crocs....



Dah hampir setahun lebih dilla tak turun stadium pasar Bonet ni. Dari seminggu dah plan nak pergi tapi asyik tak jadi ajer. Last week XtVt bersama jemma plan yang dirancang ni jadi jugak akhirnya. Selalunya kami datang awal lebeh kurang pukul 8 sampai sini. Detday terlambat sampai lebeh kurang pukul 10.30 pagi. So parking kenalah jauh dekat GIANT nu. Merangkak lah sekejap. Cuaca pulak pergh!!!! panas beb. Mata pun dok kenyit kenyit ghitew. Apa pun kena isi minyak dulu. Dari Bangi tak isi hapa pun. Ingat nak try mee sup kat lane 2 pasar ni tapi mak iah ramainya umat. Cari pi cari dapat lah yang lain. Tapi tak shoot pun sebab tak sedap. Banyak minyak aduhai. Ni serupa nak makan minyak goreng pulak. Ambik apa yang perlu & telan jugak lah. Pass tu kita urang jalan jalan lagi. Jom kongsi cerita.............


** NAk gi keje dah ni. kang kita sambung lagi erk....


17 comments:

cikbedahlaser June 30, 2009 at 9:15 AM  

kasut budak je ke???

dilaOHdila June 30, 2009 at 9:26 AM  

ada banyak lah ka bed...
nanti tunggu kak dod Upload lagi erk
mesti supriseddddddddddddddd

cikbedahlaser June 30, 2009 at 12:59 PM  

nk belon spongebob....

suke belon tu...
alahai...gmbr kak jemma
d gangu dek cermin yg kotor...

E-Marlin June 30, 2009 at 2:07 PM  

fuh menarik nya pasar bonet ni.

apsal panggil camtu ye?

PINATBATE June 30, 2009 at 3:28 PM  

dah lama tak ke situ..tak tahan duit kalau gi situ..macam-macam adoo....

Mira June 30, 2009 at 3:43 PM  

mira baru jek beli tudung cam jemma pakai tuh...senang pakai..

kdod rembat apa kat sana..asyik rempab piccas jek...mira tengok harga pun boleh tahan murah yek..abislah duit membeli aje nanti..membebel plak abang johar nanti..wakakakaka kenalah mira beli kapas lebih...

4 Kay-E June 30, 2009 at 4:37 PM  

Teringat masa dulu.. Kat sini lah rantai Elin kena ragut... Sedih sgt :(

Murahnye crocs kat situ... Mesti rambang mata nak pilih. :P

zOO June 30, 2009 at 6:26 PM  

huhu...
favorite model tue...jemma hehehe
asal car boot sale dlm 20 biji keter jer..jual terus dr bonet..pastu di komersial kan besor gaban..
crocs original ??(oricine tue..)

matakucing June 30, 2009 at 7:15 PM  

kalau gi sini memang kena sampai awal la..kalau lambat kol 10++ alamtnya berpeluh2 la..panas..aku pon lama tak singgah situ..selalu lepak flea Amcorp Mall jer..sejuk ada aircond hehehe

Helmiyani June 30, 2009 at 10:25 PM  

murahnya dilla!! tu mmg dah tahap murah tahap ultraman kalau bleh dapat kasut crocs rege camtu.. baju2 pun kemain murahnya... nak plak gambo ko shoot mmg cun, kira bleh wat iklan la entry pasar bonet ni :) next time ko pegi lagi pasar ni kena mintak diskaun sebab tolong promote kat diaorang.. :)

deaf_angel July 1, 2009 at 12:24 AM  

dod what is seluar depan?
tu ko snap tu

deaf_angel July 1, 2009 at 1:35 AM  

eh dod, tu smua aku snap pakai henpon je la.
nokia 3.2 mp dah ok dah tapi aku nye ada carl zeiss kot kat henpon lens tu

ez July 1, 2009 at 8:23 AM  

bestnye kak..org da lama x g sana..g masa last year aje..teringat kenangan...hehhe

madamct July 1, 2009 at 9:13 AM  

kdod..car boot sale ni bila ha?cam best jer ni..itu crocs ori ke kak?sudah bgus itu mcm..manyak jimat ooo..

Puan Iza July 1, 2009 at 12:39 PM  

ooo pasar bonet namanya....doket dah dgn umah nie...tapi tak penah pegi pun situ...

Bake Me Cupcake July 1, 2009 at 2:13 PM  

salam kak dilla

nice photo here...

ingat anna from kmc :P

.: Leen-Awie :. July 2, 2009 at 11:55 AM  

menariknya pasar nih... jauhnya dila dtg dr bangi... kiter nih dok dekat pun lom pernah smpi lagik pasar nih... hehhee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts