۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

OTC














Petang tadi Uyie called jam 6 pm. Nak ajak shoot sunset kat presint 14. Dengan semangatnya maka ku pergi lah jua. Sampai sana aduhai shuntek sungguh reflection dari air tasek tu. Tapi memandangkan awan yang cukup tebal dan kelabu sunset yang dicari tak seperti yang diharapkan. Tidak cukup sifat-sifatnya. Pulang ke Ufuk timur dengan dibayangi awan yang cukup tebal itew, hanya bayangan saja. Sedehnya tapi tidak hampa. Akan datang akan ku cari lagi disini.
Ondeway balik singgah kejap basahkan tekak. Uyie, shida & Ita turut sama. Meriah sungguh suasana ni.

12 comments:

PINATBATE June 28, 2009 at 9:48 AM  

wow!

deaf_angel June 28, 2009 at 7:23 PM  

dod
aku tak paham la.
ko cakap 'basahkan tekak'
abis tu macam2 tu roti bakar, macam2 mee tu semua hapa..?

ko gi meja orang sebelah ko snap gambo ke?

K' Ita's Hubby June 28, 2009 at 7:28 PM  

Dila...... punya gambar semua nya cantik..... dan semangat yang ada mmg best...... hope can join satu hari nnt....

dilaOHdila June 28, 2009 at 7:43 PM  

hahahhaha dep
mula mula nak basahkan tekak
tapi tea bnak basahkan perot lak
sebab perot dah kering bah (huahhahahhaa)

tq kak pint


kak Ita's hubby
tq
boleh ajer joit
ni pun budak2 selalu ajak outing
tu yng ada semangat sama tu....

jeff June 28, 2009 at 11:27 PM  

>> ini dah boleh dkira sebagai menggoda selera ku dah ni...:D
>> otc mmg tak pernah tolak punya...

Pemancing Ikan June 29, 2009 at 10:56 AM  

Nengok sunset ni mengasyikkan

☆ lieya latif ☆ June 29, 2009 at 12:08 PM  

alamak terliur laaaa.....dah lame tak pekene roti OTC....

♥ aimi @ kamalina ♥ June 29, 2009 at 12:24 PM  

waduh dilla...... mantapnya shot hang ni...buat aku terliur laaa... ish ish..tak blh tgk kalau time posa.... penat telan air liur nanti.. :D

kucingorengemok June 29, 2009 at 1:01 PM  

mai kopi secewen...

Fly June 29, 2009 at 7:13 PM  

Nice shot..gambar last tu the best among the best...

dilaOHdila June 29, 2009 at 9:13 PM  

Bro Jeff
OTC kat Melaka pun ada kan
sonok jadi urang Melaka
semua ada belaka erk:-)

PI
syok lah dapat gather ngan watie & arin tuh
bukan senang nak jumpa kan (hehehhe)
sunset tak jadik...tunggu lah ntime pulak erj

Lieya
kalau gi Bangi OTC calling2 ler....

salam Kay
jangan terliur.....nanti haru (hehhehe)
kat Kuantan ada jugak OTC ni rasanya
cuba ler singgah

CikgU FLY
Shoot kali ni tak best sebab semuanya kunin belaka. Bukan kalor yang natural. Lupa nak setup kat WB. Lagipun masa tu flash tadak
main ngan apperture jek +35mm
nanti nak minta tolong ajarkan erk, tq

4 Kay-E June 30, 2009 at 12:16 AM  

Bukan setakat air je.. Siap dgn roti, mee lagi. LOL...
Gambar cantiknya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts