۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

DE' NANDOS




Noor yang menyambut kalian nanti. Suara Noor sedap macam Ratu ROCK....kan Noor kan (hehehhee)

















Dah lama tak makan kat NANDOS. Last masa kat SOGO hari tu. Lepas habis shoot ngan Jemma singgah kejap kat dataran. Ramai sungguh urang masa tu. Turun kat bawah tu singgah kat jeti ada pameran berPOSINK ngan burung. Menarek jugak tu. Akhirnya masa pun begitu pantas berlalu & waktu lunch pun dah sampai. Singgahlah melepak melepas penat di Nandos.

B4 pulang singgah DairY KING. Tq jemma.....

19 comments:

~~ciklinn~~ June 23, 2009 at 3:35 PM  

adoii kak yg lapo terus kenyang tgok gambo dlm nie..

akak.. gambar ni akak amik dari photobucket yer.... ajarin sikit..lin lupa..sblm akak ada bgtau..

dilaOHdila June 23, 2009 at 4:10 PM  

salam LIN....
Belum makan dah kenyang ni, camana tuh (hehehehhee)

kak dilla guna sware PHotoscape ler lIN, bukan photobucket. Cuba cari yang dload free nyer....

Puan Iza June 23, 2009 at 4:35 PM  

selalu pi sogo...tapi tak nyempat2 nak singgah nandos nie....:-)len kali kena gak try mkn kt nandos nie...


Acik dilla, dah undi haikal lum?

jom la undi haikal yea.... B 0021 kat sini

http://bigboy-uzma.blogspot.com/2009/06/undi-disini-sticky-mode.html

tq...

dilaOHdila June 23, 2009 at 4:38 PM  

Dah UNDI CIK ZA....(HUHUHU)
best aa HAIQAL (macam artis lor)

Noriah (Umie Qimie) June 23, 2009 at 6:20 PM  

dah kenyang jadi lapar balik tgk gambar2 tu....aduish....

deaf_angel June 24, 2009 at 7:22 AM  

the food looks nice

tapi the counter shot ngan ada coke dispenser tu I like.

dilaOHdila June 24, 2009 at 9:49 AM  

tq dep......
nanti bila nak lepak sini

.: Leen-Awie :. June 24, 2009 at 9:55 AM  

walaupun baru pas mkn.. terus lapo tgk gambo nih... adeh.. lama gak tak jejak nandos ek... hmm...

ez June 24, 2009 at 10:19 AM  

akak..
tgk mkanan..jadi lapau la plak..heheh

☆ lieya latif ☆ June 24, 2009 at 12:24 PM  

ADOIYAI...dogaan betul....ari ni lieya puase...tgk2 ramai plak upload pic makanan hhihihi hi hi...ni buka2 blog kak dila tgk2 ade gambar ayam tgh posing seksi...meleleh gak ayaq liur nieh hi ihihihi

dilaOHdila June 24, 2009 at 1:00 PM  

walla LIeya....
hang pose erk TUTUP muka cepat
nanti kak dilla kasi tutup sikit

salam mama damia & iz
kalau lapar masuk lah sini erk

cikbedahlaser June 24, 2009 at 1:15 PM  

kak..
akak ni mmg suke la wat camni...
sy diet ni...
kang ade gak yg g nandos kang nih..

hehehehehehehhe

kucingorengemok June 24, 2009 at 1:27 PM  

saya kurang sikit la dgn nandos, sbb selera tak kena dgn sos dia... tapi gambar tetap cun, dan tetap ada rasa nak makan! haha.

♥ aimi @ kamalina ♥ June 24, 2009 at 4:46 PM  

adoi dilla.....geram tgk makanan tu...sib baiklaaaa aku tak puasa...huhu...kalau tak, mmg meroyan la perut ni... hehehehe...

E-Marlin June 24, 2009 at 5:24 PM  

Saya dh lama gile x mkn kat Nando's ni...

Disebabkan saya makan daging kat Nando's ni la.....saya kena keracunban makanan....yg masa nak gi bukittinggi dulu tu..... serik dh makan situ hehehhe

Uncle June 24, 2009 at 9:15 PM  

Sungguh menyelerakan. Kalau tak sedap pun, lepas tengok gambar Dila jadi sedap pulak....oleh itu, tolong jangan ambik gambar kasut....bahaya nanti!

dilaOHdila June 24, 2009 at 10:30 PM  

CIK bedah
Tunggu malam sok erk
mesti tak sabaq tu (merah HITAM) huhuhuhu

KOG
suka masuk umah tu
banyak tempat JJCM dah prgi
info yang baik tuh

KAY...........
TAHAN
Jangan meroyan kay jum kita gi nandos(hehhehehe)

Marlin
tu pengalaman. MESTI SERIK KAN
TAPI CUBA TRY KAT TEMPAT LAIN, MANA TAHU KAN



uNCLE
HEHEHHE LAWOK UNCLE NI
KENAPA NGAN KASUT TU UNCLE....(AHAK)

mrs khairul June 24, 2009 at 11:19 PM  

lama tak ke nandos...x kena sgt dgn tekak kita..kalo KR bole..heheheh...

nur June 26, 2009 at 12:21 PM  

sedap nyer menu2 dier...lapar ler dilla...air limau tu ish sedap ilang dahaga nie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts