۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Jemma in dE HOUSE





















MOdel : Jemma
View : Sekitar Putrajaya

16 comments:

Uncle June 21, 2009 at 5:06 PM  

Memang menawan model tu...mengalahkan bunga! Sunggoh aih....

dilaOHdila June 21, 2009 at 5:12 PM  

hahahhaha Uncle
wpun bukan MUNGa TU:IP kan uncle
kat sini tak dek Munga tuh. Tu munya Taik ayam tu Uncle, tapi tak kisah aa no. janji CALOR tone tu yang memeriahkan Bokeh tu kan Uncle

nur June 21, 2009 at 5:23 PM  

dilla,

model cun ler.

PINATBATE June 21, 2009 at 5:23 PM  

jemma ni memang fotogenik aahh..kena pulak dengan tembakan dila yg mengancam tuu...lagi lah umph..!.

deaf_angel June 21, 2009 at 7:49 PM  

dod yang gambo background tembok batu tu bleh buat kulit album cd pertama nanti huhu

dilaOHdila June 21, 2009 at 7:51 PM  

hahahhaha DEP
aku agak dah....
nak buat album macam cover sweet Charity Tu erk DEp
cayyOOOOO

~~ciklinn~~ June 22, 2009 at 8:40 AM  

wah sgttt comell modell tu...

kak tak leh tahan tgokkk nasi beriani kat entry lepas tu..... meleleh ayaq liuq

Puan Iza June 22, 2009 at 9:31 AM  

Comel model tu...tersenyum simpul...

☆ lieya latif ☆ June 22, 2009 at 9:44 AM  

cute + comel......

kuizikel June 22, 2009 at 11:06 AM  

pergh.. bokeh takleh tahan..... pasni ramai la kumbang2 berbaik2 ngan dila nak mintak no fon :)

dilaOHdila June 22, 2009 at 11:24 AM  

HAHHAHA SI KUI NI
AKu tahu dah kumbang MANA TU KUI
KUMBANG SNAP AAAAAA(ehehhehe)

**
KUI
ni aku tak guna 35mm tu
Aku GUNA 70-300
CUMA Photog DEM tu ajer aku guna 35mm nih

Puan Iza June 22, 2009 at 1:46 PM  

Acik dilla, jom la undi haikal yea.... B 0021 kat sini

http://bigboy-uzma.blogspot.com/2009/06/undi-disini-sticky-mode.html

tq...

kucingorengemok June 22, 2009 at 1:52 PM  

i SHOULD jln² putrajaya ambik gambar... duduk je dekat tapi tak pernahnya buat, heh..

jeff June 23, 2009 at 2:35 AM  

>> tabik tengok gambar ini...
>> powerful shots...

enciksani June 23, 2009 at 3:24 AM  

cun budak comeL profiLe pics nie.. cun..hye kak ehhehe...

zOO June 24, 2009 at 6:48 PM  

ehemmmm...
lawo model..
kena masuk rombongan ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts