۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi




Pagi pagi teringin pulak nak rasa Air Limau Nipis Special. Suka tang jelly tu. Kat tempat lain tak ada melainkan hanya di RESTORAN LIMAU NIPIS BANGI ajer ler. Jemma lak pebret diek kOPi kosong.


10 comments:

jeff June 25, 2009 at 1:06 AM  

>> ini dah kira mengoda ni...:D
>> utk seorang penagih kopi like me, nampak saja gambar ni mmg dah membuatkan terfikir secawan kopi o kaw di oldtown coffee...:D

[siti] June 25, 2009 at 1:06 AM  

saya pun suke air limau nipis special. kalau ke bangi mesti nk singgah d'limau nipis. hehehehe.

zOO June 25, 2009 at 12:22 PM  

huhu...
dulu kalo org muda (mcm muda lg) ode kopi mesti member spontan kata.. 'org tua mana minum kopi hah?'. skrg dah jd habit...

bila lak g minum delimau? hmmm

Big Mamma Bukhari June 25, 2009 at 1:51 PM  

terliur weh!!

PINATBATE June 25, 2009 at 2:59 PM  

huhuhu..air de limau nipis tu fevret kakpinat..best! mmg tak ada kat tempat lain..dan dipatenkan pun...restoran lain tak boleh ciplak tau..
tapi..
makanan kat situ kakpinat ada kurenggg skit.

Mira June 25, 2009 at 3:47 PM  

kdod ni sajek je tau..suka tunjuk gambo makanan..buat mira terliur je ..dahlah tak tahu tempat..kalau tak dah lama mira serbu. Amat tertarik aarr kdod ngan air limau nipis tuh..emmm bila nak dating ngan mira plak ni..eemmm hari ni...jumpa kat JM..rindo ooo sama kdod...hehehehe

re : kdod...macam manalah mira nak shoot gambo kat pasar malam tuh..ujan arr...ngan nak pegang payung lagi..bag duit lg..makan lg..kamera..simpan aje..walaupun hanya bwak kemele kecik tapi sayang wooo kalau masuk air nanti..abis gue..yg kecik ni lah yang paling banyak berjaso..hihihihi

JUMPA MALAM NI...YEHAAAAA

dilaOHdila June 25, 2009 at 4:28 PM  

Betul tu kak PINT
MAKANANNYA KURENG
TAPI TANG SI NIPIS NI MEMANG MARBELLES
SLUrppp!!!!!
JANGAN NGENCES ERK !!!!


** mira
merah hitam
mESTI TAK SABOW KAN
hehheheh (KAK DOD LAH XCITED)
mALAM NI TERANG BENDERANG uMAH aBANG rahim (HEHHEHEHEHHEH)

deaf_angel June 25, 2009 at 9:54 PM  

boleh tahan jugak tekak ko eh dod.

siap jelly la apa la

JM Bariani House Bangi 10G & 11G Jalan PB2A Seksyen 9 Bandar Baru Bangi tel/fax: 03 8926 6699 June 28, 2009 at 2:24 AM  

love yr pics..love 'em.love d mood.. pandai nyer ...hehe

cikbedahlaser June 28, 2009 at 3:40 PM  

pernah g sini sekali...
lepak dgn sarip n kwn die...
tp x try air limau nipis tu....

order sirap kot....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts