۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

ZOO KUALA LUMPUR

























Hari yang ditunggutunggu telah pun tiba. Dari sehari dua ni memang tak sabarsabar rasanya. Jam 8 uyie & sheedah called. Rupanya mereka dah sampai. Pintu Zoo tak open lagi daa. Gilah memana dulu. Akak dod masih ada kat rumah lagi ni. Janji dengan dia urang pukul 9-10 pagi ni. Apa lagi acap pun pecut giller sebab nak sampai cepat. Breakfast pun tak lagi nih. Sampai sana kul dekat kul 9 jugaklah. Sampai pintu zoo pensel pun sampai jugak. Kami terus jumpa uyie & sheedah. Adui laparnya.....jom aa kita bekpest dulu. Not bad lah harga kat sini. Kita bekpes kat MARI HARIMAU (HUHUHUHU) dengar nama macam terkojut sikit.


22 comments:

PINATBATE May 24, 2009 at 8:09 AM  

ala sonoknyaaaa.......................

kuizikel May 24, 2009 at 8:18 AM  

wah best gila... cantik2 gambar... klu aku pegi mesti lepas ni dok sebok kumpul duit beli 70-300.. hahahahaha.. pinjam seminggu dua leh? hhehehe. lariiiiiiiiiii

dilaOHdila May 24, 2009 at 8:36 AM  

wei KUI
amboi dah jauh version ni, cayalah
hehheheh best 70-300. Kalau tak menatang ni memang payah giller nak shoot lubang idung badak pun tak leh. Acap dok pakai 18-105 pun tapah nak cari lubang idung rimau (hehehhehe)maju lagi Kui Cayyo!!!

Kakpint
memang penat giller semalam
satu hari suntuk jalan. Yang best kat flaminggo tu. tunggu dia terbang kunun nak buat panning shoot tapi alamak macam tak jadik jer kak

cik bedah May 24, 2009 at 9:29 AM  

waaaahhhhh waaaaaa waaaa
hehehehhehe...
best2..sok wat outing tpt len lak...hehehehhe
tp mmg x puas la...dgn kit lens ni...
maw kasi pjg sedpa mcm pensel nabg meor baru best agak nye....

☆ lieya latif ☆ May 24, 2009 at 10:38 AM  

wah meriah kak dod...ramai photographer hebat2 bersue muka....mesti byk ilmu2 dishare bersame kan......

Uncle May 24, 2009 at 3:29 PM  

amboi cantiknya....bilalah nak dapat kamera tu? Tiap-tiap malam dok ngigau cakap sorang2...."nikon...nikon..."

Portdy May 24, 2009 at 4:27 PM  

Dill,

cun la semua close up pix!

deaf_angel May 24, 2009 at 6:45 PM  

dod
aku nengok ni gambo semua aku gatal gatal dah nak gi zoo.
aku tak boleh dapat ah sea-lion gambo macam gitu pasal mesti blur dorang gerak cepat sangat..

Mira May 24, 2009 at 10:39 PM  

mmg best lah kat zoo semalam. rasa cam x nak keluar je sbb rasanya ada beberapa minatang x jumpe kan. apa2 pun semua sporting. masing2 dapat belajar tentang shoot ni. yang tak tahu leh tanya...kalau ada rezeki nak beli lens panjang sangat baru lah leh ambik gambar yg jauh2 tuh...cam pensel ambik gambar budak tu..suka sangat..sebab budak ni kalau aksi kandid memang cun.

bila lagi nak jumpa yek DOD...seronok dapat berkenalan dan jumpe...DOD mmg best arrr...I LAP U lah DOD

sitione May 24, 2009 at 10:59 PM  

uwaaa semlm ct x leh lama arr..rugi tull..lski kesayangan ku dh ajak g sogo..aiseyy..x per next time kita wat lak outing ngn budak2 riang..amacam kak?eee kapan nyong arek gola'e lens cam ku'e tu kak..

pitis..pitiss...dtglah ko turun dr langit..muahahahahaha

jeff May 25, 2009 at 2:22 AM  

>> mantap habis ni...
>> nicely done...

yantz-yeem May 25, 2009 at 10:50 AM  

dah acara tembak menembak berlangsung...superb gambos...wah abg tu nyer lense panjang nyer..takut nengok!!!huhuhuhuhu....

Mira May 25, 2009 at 11:36 AM  

re : tima kasih manyak2 atas ucapan kak DOD tuh..mira hargainyer...

Ala kak DOD ni...tak pelah pasal photoshoot tu..menyusahkan plak..kak DOD dah wish n ingat kat mira pun dah ok. Lagi pun segan arrrr..hihihi..nanti kalau outing lagi jgn lupa ajak mira yek.

ez May 25, 2009 at 3:19 PM  

cantiknya pict..
bestnye jenjalan..

kucingorengemok May 25, 2009 at 5:04 PM  

harimau tu la paling macho!

Fly May 25, 2009 at 7:10 PM  

Salam Dilla..
Seronoknya kalau dapat join sekali. Aktiviti2 2 mcm ni patut diteruskan kerana banyak nilai positif disamping dapat berkongsi ilmu dalam bidang fotografi. Tembakan dah mantap, angle menarik keep it up a good work ... Tahniah

Fly May 25, 2009 at 7:11 PM  

Gambar close up jajan2 tu cun...

watie May 25, 2009 at 10:31 PM  

wah... superb... susah nak komen.. nak cakap apo pun susah.. heheh memang cun... huhuhu...

LITTLESTARS May 26, 2009 at 12:40 AM  

wah!!!!!!! meletop....
almaklum ada menatang belali gajah...Aku belum mampu rembat sebatang... hik.hik.hik...

Idida Aziz May 26, 2009 at 8:32 AM  

hehe dh kenal dh k dilla...sblm nih dok tertanya2 gak pic k dilla ada ke dlm blog

hrtu xdpt join sgt...lebih nk bw pica jln2...lgpon kami amat pemalu...hehehe..ramai xkenal...cum bro meor, watie, siti ngn mira jer kenal...

xper insya allah len kali join tanpa anak lak

Bibu May 26, 2009 at 12:10 PM  

kak Dod

Sori sy dan inform Watie x dpt nakjoin di saat akhir ade emergency plak walopon dah list nama..huhu best nye outing ramai2

♥ aimi @ kamalina ♥ May 26, 2009 at 5:31 PM  

bestnya tgk gambar2 ni...mcm gathering la pulak yaa... mira & sitione pun ada... sure gamat suasana...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts