۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

ROZAN/AEL(TAMAN BOTANI)










Hari ni dalam sejarah. Mula dari pagi shoot ngan Maza & Labu kat taman BOTANI sampai lah dinner kat SR de Mines, tak terasa penatnya lagi. Mungkin ada crocs yang melancarkan perjalanan kaki ku hari ni. Aku enjoyed hari ni (HUHUHUHU). Hari ni memang aku dah apply cuti awalawal. Kununkunun takut penat balik dari outing kat zoo kelmarin. So hari ni memang dah janji dengan dia urang nak turun sama. Sampai Taman Botani aku terus gi kat office entrance dulu. Kena pulak minta kebenaran nak shoot apa-apa kat sini. Ada prosidur rupanya ya Tq pada Affat yang banyak bagi penerangan apa yang boleh dan apa yang tak boleh. Overall boleh belaka dengan apa yang kita urang nak buat ni. Tq pada Maza & Lab kerana sudi berkongsi Ilmu. Pada Ael & Rozan tq bebanyak. Hangpa memang best. Dalam panas terik tu penatnya tak usah cakap ler. Kesian pada model-model ni (hehehhehe). Kali ni dilla shoot dengan D80 & lens 70-300mm. Tq pada Acap sebab pinjamkan maksu senapang ni. Memang best aaaaaa.....

14 comments:

4 Kay-E May 26, 2009 at 5:37 AM  

Dilla,
Cantinye gamabr kar air tu!!!!
Model pun sporting je.. Walaupun nampak malu2 lagi :)

Puan Iza May 26, 2009 at 7:47 AM  

Cantiknya pic nie...
Model pun sama cantik sama padan :-)

atty's May 26, 2009 at 7:52 AM  

picture cantek..model pun cantek..hehehhe..

kuizikel May 26, 2009 at 8:14 AM  

kat sini lawa kan? ala2 islamic country.. aku suka sgt amik gambo kat sini...

E-Marlin May 26, 2009 at 10:04 AM  

Wah, ni hasil tangkapan pakai D80 ke?
ada ura-ura nak beli senapang baru ke? hehehe....

Fly May 26, 2009 at 10:46 AM  

salam Dilla, Angle dan propotion yang menarik.......tahniah

☆ lieya latif ☆ May 26, 2009 at 11:25 AM  

cantik la kak dod...paling teruje tgk titik air tu.....cun sangat!!!

♥ aimi @ kamalina ♥ May 26, 2009 at 5:38 PM  

bila kita nak berfoto shoot lak??? hehehe...suka tgk gambar diorang ni.. mmg sporting habislaa...

CatlinaFly May 27, 2009 at 12:43 AM  

wah dila...ni model volunteer ke job punye?nanti dila dtg kluang leh tempah amik gmbr kami sekeluarga ye?:)

deaf_angel May 27, 2009 at 10:42 AM  

dod top row , right photo
kat palang besi tu
aku suka nengok snap macam gini, lain style dari biasa.

dilaOHdila May 27, 2009 at 11:08 AM  

tq dep
tapi terlalu jauh. kalau dekat sikit mungkin agak CUN...hehehhee

Doc Cat
ni model tak berbayor (hehehe)
kami di snapmalaysia.com dah booked si Rozan ni detday. panas terik...tapi enjoyed

dilaOHdila May 27, 2009 at 11:09 AM  

pada Cikgu Fly tq bery MUCH
diatas segala tunjur ajar
Moga dapat dikongsi bersama

Portdy May 27, 2009 at 12:47 PM  

gambar 2 cun
...dan model 2 ni pun cun hehehehehhe..

romantik mood di tengah panas terik mentari...

sitione May 27, 2009 at 10:13 PM  

kakk..apa nama tempat yg building dia ala2 morocco tu ha?tingin nk g nengok laa..

re:kak nk bajar ps ke..adehh kak sy pun msih merangka lagi ni..tp klo akk nk tye yg simple2 tu boleh kot..segan lah plak sy..huhu..sbb sy pun x pandai lagi haa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts