۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

ALIESYA



Wa.....dia dah senyum dah (HUHUHUHU)




Dia sudah marah sama wa .....(HUHUHU)





Sian kat Asya. Pagi ni abah dan mama nak rush balik KS. So tak dapat Asya nak main kat pool.








Nampak tak dia dah pandai marah ni. Maksu ni memang sengaja nak bagi Aliesya marah ni...



Saya dah mulai rindu pada Aliesya. Telatah dan aksinya sering menjadikan dilla terlalu rindu sangat pada Aliesya.....

Kali ni dilla gunakan lens 35mm.

11 comments:

~~ciklinn~~ May 28, 2009 at 12:36 AM  

tak terkata dah linn tgok gamabr2 nie.... comell bangett budak nangis tu.....

jeff May 28, 2009 at 2:25 AM  

>> love these shots...
>> bagaikan hidup la gambar gambar ni...

Fly May 28, 2009 at 6:40 AM  

Salam Dilla, Nice Potrait shot, dan comel sangat budak aliesya nih :)

dilaOHdila May 28, 2009 at 6:56 AM  

salam cikgu FLY
Tq....ni photog lama sebulan yang lalu
tak sabor nak nunggu eein besar kan
moment lari2 tu nanti mesti best kan cikgu

Superyrzaf May 28, 2009 at 9:08 AM  

Kak Dilla pon rajin apa, selalu outing n amik gambar.. hehehe.. Pi Kuala Sepetang jgn lupa singgah makan mee udang kuala sepetang tau.. Banjir udang... hehehehe..

deaf_angel May 28, 2009 at 10:34 AM  

dod
gambo paling atas yang ko buat sebagai header tu, aku suka pasal nampak shade gitu. kat bawah dagu tu

dilaOHdila May 28, 2009 at 10:41 AM  

hehehhe dep...
Ko ni nampak jek erk...memanG mata hang tu art sungguh ler
Aku pun suka gak gambar header tu
dalam banyak2 photog aliesya ni entahlah...yang ni pulak aku suka. Member tengah marah kat aku tu dep (HUHUHU)

Mira May 28, 2009 at 6:02 PM  

apalah mak su ni..suka bago aliesya nangis ye...nanti auntie mira babab mak su dilla..hehehehehe..comeilah aliesya sekarang ni..makin besa makin cute..i luv u aliesya..muah...muah...muah...

re : ala KDOD ni..mira ni biasa jelah...sempoiii..happy go very lucky...nak jg model tu..wakakakakaka malu lah...tapi kalau suka-suka boleh lah...hehehehe

PINATBATE May 28, 2009 at 8:24 PM  

cumil...cumil...cumil....

Helmiyani May 28, 2009 at 9:17 PM  

dilla... aku terkedu+ teruja+terpegun... mmg mantapppp beb! giler cun aaa gambar2 aliesya ni... ko skang dah macam pro...tabik toing2 kat ko!!

4 Kay-E May 29, 2009 at 3:57 AM  

Geram.. geram.. geram...
Comel sungguh Aliesya ni...

Pandai Dila capture each moment...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts