۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

BIG APPLE









Singgah Penang Village. Nak rasa Tomyum pulak lah. Kelakar taw ini cerita. Jemma order Tomyum untuk 2 paxs. Ingatkan kecik mana lah so tak payah lah order nasi. Sekali datang umang aih, sebagak besor lak. Camano nak makan ni cam kelakar lak haih. Hehehe so terpaksa lah order nasi jugak. Menu atas tu FISHBALLS NOODLES SOUP.





Dah 2 hari plan ngan Jemma nak makan TOMYUM. Tapi bila habis kerje memasing dah penat. Semalam tiba-tiba terpikir pulak plan yang tak jadi ni. 'Jomlah kita pergi ALAMANDA. Terigin lak nak makan kat BIG APPLE tu'. Apa lagi lepas kerje terus berdesup balik rumah dulu. Hantar barang mana yang tak patut dibawa sama. Jemma kena lah ambik akak kat rumah erk. Sampai Alamanda terus tuju BA. Duduk sambil rehatrehat kejap kununkununnya. Orang tak berapa ramai so kira view pemandangan menarek jugak lah.

Petang ni jam 5.30 pm dila akan bergerak ke Kole Kangsor bersama uyie, syida & Ita. Kami akan jelajah Kole Sepetang. Doakanlah semoga perjalanan kami selamat sampai destinasinya.


14 comments:

PINATBATE May 29, 2009 at 6:34 AM  

wow!
kakpinat baru jer mkn big apple kat mid valley..tak tau pun ada kat alamanda!
huhu..akan ku terjahhhh!!

dilaOHdila May 29, 2009 at 6:41 AM  

hehhehehhe kak
awei bangun tu (HUHUHUHU)
BIG apple ni berdepan ngan starbuck kat. Kira best gak duk kat sini santai2 ghitew compare ngan kat Midvalley tu. Kusi cipot sangat.....

ez May 29, 2009 at 8:36 AM  

nice pict..
bestnyen kak..mengeliurkan tgk makanan tu..hehhe...

atty's May 29, 2009 at 9:15 AM  

salam dila..
tgk makanan hang..buat aku lapo je..dila ooi..huhuuh

Portdy May 29, 2009 at 9:50 AM  

haaha

pix gambo makan2..yum yum!

ok dill bebaik moga selamat sampai ke
destinasi ...

♥ aimi @ kamalina ♥ May 29, 2009 at 10:29 AM  

bestnya mkn big apple....kitroang selalu tapau je...tak pernah mkn kat situ... ni yg rasa nak cari big apple lak... tapi kat sini takde lorr...kena pi ktn @ KL...huhu..jauh tuuuuuuuuuu...........

Fly May 29, 2009 at 1:09 PM  

Nice pic, saya suka donut rasa durian nyum2..tapi tahan 3 jam je

Mira May 29, 2009 at 2:56 PM  

eemmmm semua sedap....semua nak makan...big apple...jangan cakap lah...mmg faberet mira, tu yg buntal tuh..makan donut jek..wakakakaka

semalam mira mintak donat kat pensel..dia makan sorang....siap nyummm nyummm lagi..betol nak kena dia tuh..wakakakak

re : mira doakan KDOD selamat pegi dan pulang dalam perjalanan ke kole sepatang tu..jangan lupa makan mee banjir..pastu syer gambar kat sini yekkk...take care sis

dilaOHdila May 29, 2009 at 4:57 PM  

Hahahaha MIEra
pensel kedekut ngan hang erk'
lain kali mintak jek...

tq Miera
nanti sampai sana kita buat lintasan lansung kay

Uncle May 30, 2009 at 3:03 AM  

Aunty tengah dok check harga kamera kat akihabara tu....horey!

Snow Peace May 30, 2009 at 10:17 AM  

Kak...kat PV tu asam laksa dia sedap kak...wallah....

sitione May 30, 2009 at 2:47 PM  

selamat dlm perjalanan yer kak..

deaf_angel May 30, 2009 at 6:45 PM  

wahhh sedap2
tapi aku suka nengok yang ice lemon tea tu

E-Marlin May 31, 2009 at 3:14 PM  

Alamak.... laparla plak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts