۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

NANTIKAN CERITA KU dari Kole Sepetang



Alhamdulillah dilla serta kawankawan outing sudah selamat sampai ke destinasi masingmasing jam 8 malam ni. Percutian yang menyeronokkan. Buat pertama kali dilla, Uyie, Shidah & Ita bercuti bersama. Plan ni diusulkan oleh Uyie sebenarnya. Pertama kali buat dilla mendengar nama KUALA SEPETANG ni. Mee banjir udang MakJah & MakTeh yang menjadikan kawasan ni begitu terkenal.

Nantikan siri akan datang tentang percutian kami dari KUALA SEPETANG ini......


12 comments:

Fly May 31, 2009 at 10:12 PM  

salam DOD..
Wahh gi bercuti ye, mesti seronok, jangan lupa tembak gambar banyak2 ye..

dilaOHdila May 31, 2009 at 10:34 PM  

salam cikgu
dah balik dah
tengah dok pilih gambor malam ni
ada banyak...sonok jugak cuti kali ni
tq pada uyie, shidah & Ita
kerana sudi bawak kak dilla sampai denun

madamct June 1, 2009 at 1:02 AM  

akan ku tunguuuuuuuuuuuuuuu
bila tiba saat ituuuuuuuuu..huhuhu

jeff June 1, 2009 at 3:03 AM  

>> byk sejarah kuala sepetang ni...
>> in terms of photo, byk gak tempat menarik kat sini...

Puan Iza June 1, 2009 at 7:50 AM  

ooo acik dilla pi menembak kat kuala sepetang lak ke? bolehlah makan mee udang banjir tu kan...sedapnyaaaa...

kuizikel June 1, 2009 at 8:02 AM  

wahhhhhhhhhh nak ikut!!!.. eh dah balik..hehe

dilaOHdila June 1, 2009 at 8:32 AM  

Puan IZA...
Kole sepetang ni memang best
Terkenal ngan mee banjer Makjah & makteh. Ada ramai lagi ekcelli. Tapi kami singgah kat mee udang KAK NOR, marbelles!!!
Tunggu entry dilla akan datang erk, sebab tengah nak pilih gambaq ni (hehehehhe)

** KUi
aku dah balik dah
Minggu depan 13 Jun petang insyallah nak gi tengok SUNSET KAT jeram
Nak JOIN habaq mai no KUI

♥ aimi @ kamalina ♥ June 1, 2009 at 11:04 AM  

amboi..cik dilla kita bercuti2..tgh pening pilih gambar la tu yek... hehehe..

Mira June 1, 2009 at 11:14 AM  

wah kdod tengok gambar ni pun dah dapat rasa keseronokkan kat kole sepetang tuh..mesti alamnyer pun bersih je kan...nak plak tu dapat makan mee banjir..aduhai best memang best..

ez June 1, 2009 at 5:37 PM  

akak..bestnye..jenjalan kat sana..tgk panorama kuala kanss..

☆ lieya latif ☆ June 1, 2009 at 5:57 PM  

wah gambar pembukaan pun dah cantek2....tak sabar nie...cepat2 update kak dilla....

deaf_angel June 1, 2009 at 6:28 PM  

weewitt
nice pics dod, 2nd one tu yang hijau2 tu air dia pengsi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts