۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

BANNER





Mari kita Gegarkan Zoo Negara pada hari SABTU ni. Buat pertama kali kita gabungkan warga FP & Blogger join sekali dalam outing ni. Mesra kenal bersama abang Meorjay
Jangan segan segan. Anggaplah ini satu PERJUMPAAN alar alar family gathering untuk semua. Sambil kita shoot pak Rimau kita shoot gelagat anakanak yang akan menceriakan suasana ni nanti. Tak sabarkan

AHLI ROMBONGAN dah X sabar nak turun padang ni Nak tahu saper jom kita tengok
Pada yang belum bagi nama masih boleh lagi untuk mendaftar disini.



1- PENSEL
2- PINABATE
3- WATIE (CEO KTB FOTOPAGES)
4- AZUE (DIRECTOR KTB FOTOPAGES)
5- BIBU
6-MDAM CTONE (SUS TKB FOTOPAGES)
7- JAJA
8- ZEHA
9- SHIDA
10- UYIE
11- PENGUIN
12- EN SANI
13- CAK
14- EN JANALUDIN
15- EAYDA LITTLESTARS
16- ARD
17-WAWA
18-MRAMIN
19- JEME
20- NADIRA
21- ACAP
22- MIRAJOHAR


CREDIT 4 cikgu atoie




12 comments:

en_me May 21, 2009 at 5:34 PM  

good luck one uoolsss..

PINATBATE May 21, 2009 at 9:09 PM  

Dilla...minta maaf ..Sabtu ni ada program perkembangan staff..tak boleh nak join..
sorry..sedih ni..

deaf_angel May 21, 2009 at 9:13 PM  

ala...jeles sey aku nengok dod ambik gambo animals tu semua..

dod, aku ngah carik dslr sekenhen.. pakai kamera cap itik tak puas hati ler!

wooo ramai nak gi zoo ye dod.
aku je lama tak gi zoo..the best place in the world huhu.

dilaOHdila May 21, 2009 at 9:52 PM  

alahai kak pinat erk ke
kita selalu tak dek jodoh er kak (hehehhehe)

** Dep
semua gambar tu dari cikgu meor & cikgu atoie
Hang nak cari sekenhen ke. beli aa D80 bagus sangat.
Jom aaa def

Portdy May 22, 2009 at 12:20 AM  

Dill,

kalau dapat ambek gambo anak singa eh Dill, aku suka leh gambo anak singa ke anak rimau ke...apa kita panggil "cub" eh?

Semoga berjaya shut yang cun-cun!

Helmiyani May 22, 2009 at 5:35 AM  

waaaa.. korang ramai2 pakat nak gi teropong gajah ngan zirafah yer... sonok tgk ko dilla.. macam2 aktiviti teropong ada.. lepas satu satu... good luck my pren! :)

♥ aimi @ kamalina ♥ May 22, 2009 at 9:53 AM  

waduh..meriahla 23hb ni ya..... perjumpaan beramai2... nanti tepek gambo2 kat sini tau..nak tgk..

☆ lieya latif ☆ May 22, 2009 at 10:51 AM  

wah sure meriah kat zoo nanti....lieya plak kene gi kursus...kalo tak leh sibuk2 join kan diri....hu hu hu

Idida Aziz May 22, 2009 at 4:01 PM  

segan arr nk join
psl ramai xkenal
tp somi ida lak beriya nk gi psl nk bw pica jln2 kat zoo
tgk la camner nanti...kalu gi bole jumpa dod

deaf_angel May 22, 2009 at 6:21 PM  

dod
try close up ah dod, muka je.
susah ah, aku fail kalo close up kat muka binatang pasal aku tak reti main manual mode ler.

Asyraf May 22, 2009 at 7:02 PM  

dep.....aku try eh'
kalau jadik aku terpaksa ngepost kat singapore ni
teringat aku HARIMAU PUTIH hang tu (hehehhehe)

Ummi uwais
jangan malu2 yok kita pergi aja....
Kutunggu ya

Fly May 22, 2009 at 9:25 PM  

salam Dilla, wah best nye kalau dapat join sekali program nihh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts