۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

EDISI KHAS - ENGAGEMENT Ael & Rozan




















Cuba teka yang mana satu Jejaka Idaman Rozan.....

Alhamdulillah majlis pertunangan Ael & Rozan berjalan dengan selamatnya semalam.Insyaallah Jun tahun hadapan mereka akan disatu kan.

View : Taman Melodi Johor Bharu
Majlis pertunangan Ael & Rozan
Date : 16 May 2009


30 comments:

Portdy May 17, 2009 at 7:50 AM  

..ah dah tunang eh, melepas...

"anyway selamat bertunang kepada kedua pasangan,semoga selamat sampai ke jinjang pelamin seterusnya happily ever after.

atty's May 17, 2009 at 8:05 AM  

selamat bertunang..utk ael & rozan.

pinatbate May 17, 2009 at 8:52 AM  

CANTIKNYAAAAAAAA

kuizikel May 17, 2009 at 8:58 AM  

pergh meletup gambar.. kaler naik giler.. bokeh lazat..

prantin ( pra pengantin ) cantik!

err mcm tade rupa bakal pengantin je 4 jejaka tu..hehe

Mira May 17, 2009 at 3:32 PM  

selamat bertunang buat ael & rozan. sama cantik sama padan...

re : dila sabtu ni kat zoo tu pukul brapa?

dilaOHdila May 17, 2009 at 3:40 PM  

Mira....
sabtu ni dilla tolak dari sini kul 7.30 pagi
Open jek gate kita terus masuk erk....

Gi pagi2 best sikit tak panas kan(hehehhehe)

deaf_angel May 17, 2009 at 10:33 PM  

dod, the black n white foto of the 4 guys tu very attractive and stand out.

anyway, smoga anak buah ko ni dan pasangannye selamat bernikah nanti dan selamat sampai ke syurga. Amin.

mamathitam May 18, 2009 at 12:04 AM  

tahniah dilla......memang meletup pics ko kali ni....keep it up...

ez May 18, 2009 at 9:13 AM  

nice pict...

dilaOHdila May 18, 2009 at 9:30 AM  

Tq aberibodi....

dilla semua tu banyak guna lens 35mm & kitlens D90. Moga bakal perantin ni ceria hendaknya & puashati dari tangan maksu yang tak seberapa nih.

☆ lieya latif ☆ May 18, 2009 at 10:24 AM  

mcm biase....superb!! malatop!!...cantik hasil tangan acik dilla nieh....suke tgk....

selamat bertunang laa pada mempelai....meriah betul, dah mcm nikah plak heheheh....suke kaler biru tu....cuns!!

re: alahai kak dod...kecik tapak tangan, stadium bukit jalil daku tadahkan.....boleh merase gak camne posing depan slr tu hi hi hi....mia bab posing no. 1 la kot...mija tu tak tau lee kalo depan org leh posing2 ke tak keh keh keh...thanks laa kerana berminat....terharu lieya

dilaOHdila May 18, 2009 at 10:45 AM  

Insyallah lieya & Co
nanti kak dilla carikan date yang sesuai. Bulan JUN isnyallah sebab May ni dah full ngan xtvt kak dod....

kucingorengemok May 18, 2009 at 11:53 AM  

aduihhh, panas kan buat majlis time² skrg ni, hehe

~~ciklinn~~ May 18, 2009 at 1:14 PM  

selamat beertunag utk diorg...cantik sgt hantaran tu

.: Leen-Awie :. May 18, 2009 at 3:06 PM  

biru mata hitamku...
shuntekk la dila... mabeless!!

4 Kay-E May 18, 2009 at 4:10 PM  

Ooo disini rupanya model kg dusun. hehe..
Cantik gambar Dila ambik.
Lady in blue sungguh terserlah!

dilaOHdila May 18, 2009 at 4:55 PM  

Hahaha Kak Ita....
tu tunang Model budak kampong Dusun tuh....
LADY in Bule erk....:-)

niza et sofia May 18, 2009 at 5:28 PM  

nice shot Dilla... love it !

watie May 19, 2009 at 8:42 AM  

alahai... biru mata hitamku...hehehhe

Anonymous May 19, 2009 at 8:45 AM  

LAWA ARRR..BAKALPENGANTIN TUH DOD...BIRU MATA HITAMNYER...HEHEHE
-AZUE-

Precious May 19, 2009 at 10:33 AM  

Uuhhh ... very d lovely one! Tahniah to both! Hapi tengok orang lain hepi.

Superyrzaf May 19, 2009 at 3:59 PM  

wahhh... cantiknya gambar Kak Dilla amik.. thumbsup!!!

♥ aimi @ kamalina ♥ May 19, 2009 at 4:17 PM  

cantiknya gambar2 ni dilla.. thn dpn blhla dilla shoot utk wedding diorang laks yaa.... aku tgk ni dah mcm wedding je..hehehe..meriah noooooo........

Big Mamma Bukhari May 19, 2009 at 11:59 PM  

selamat bertunang... bila nak langsung ni?

dod.. cantiklah gambar2 ni! superb!

Mira May 20, 2009 at 5:31 PM  

re : ala..baru nak belajar..tapi mana boleh lawan dila...dila lagi pro..

tak saba nak jumpa kat zoo nanti. dila leh bg no phone tak..zoo tu besar kang tak jumpe plak. ramai jugak member TKB N FP nak ikut sama. nanti jenuhlah abg. meor nak melayan...hihihihi

ni no hp mira : 012-6714777

dilaOHdila May 20, 2009 at 6:05 PM  

tq aberibai....

dilla baru nak blajar2 shoot photog wedding macam abang meor ni. Tapi dia OTAI lagi Pro. sahabat Blogger pun boleh blajar jugak. tak kira kamera apa saja. Apa yang penting kesungguhan utk kita nak mempelajari sesuatu teknik. Yok kita join sama2 & berkongsi ILMU
CAYYO!!!!!!

jeff May 21, 2009 at 12:34 AM  

>> tahniah...
>> keep up the good work...

naqib najib May 21, 2009 at 1:18 AM  

komen ari tuh tak paham lor... aper yg dgode2.. :D

mrs khairul May 21, 2009 at 9:40 AM  

acik dila sampai ke JB ko menembak..byk tempahan nmpknya ye..

cantik2 gamba yg dilla amik..all the best ye..moga terus sukses

hashlina May 22, 2009 at 7:43 AM  

yg aku suka sekali pic jari dgn cincin, cantik!

bestlah dila ambik gambar engagement, wedding semua..aku dah lama tak ambik gambar wedding.
nak ambik ilmu plak tak cukup x berani, jd suka kearah nature photography. yalah lain org lain style kan, dila.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts