۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Destinasi

kak Yong jangan sedeh lagi. Tak lama lagi cuti sekolah dah nak mula. Boleh balik rumah puaspuas (hehehehe). Ada hadiah dari TORONTO menanti kak YONG. Apa dia maksu tak nak cakap. Tunggu kak Yong balik rumah kay (salam rindu)


Wah seronok kak su jumpa twins dia....rindu demdam lah nih....


Dah nak sampai asrama kak yong dah ni.......

Bunga ni dilla jumpa kat tepi masjid. Nampak ayu.....



Citer kluang tak habis lagi. Waktu ni kami dah nak balik. Agenda seterusnya nak singgah melawat kak yong a.k.a kak su yang twins ni. Begitu lah saban waktu hari sabtu memang hari khas nak melawat kak Yong yang comel ni. So kali ni kami urang gi melawat ramairamai ke MRSM alor gajah. Singgah KFC buat oleole untuk kak yong. Mak aih punyalah ramai manusia. Beratur dekat sejam. Alihalih ada lak mamat yang tak reti nak beratur panjang macam aku ni & rasa nak sekeh jek. Macam pernah ku lihat mamat ni tapi dimana. Bila def kata tak tengok konsert ke? Hah baru aku tahu siapa depa tuh, patutlah pun.


11 comments:

Portdy May 13, 2009 at 11:33 AM  

Dill,

kena potong q ngan rockstar eh heheheh
nak cepuk badan dia besar lak tu kan huhuhu

dilaOHdila May 13, 2009 at 11:41 AM  

tu aaa port....
geram lak aku
tahu lah dia tu star
beratur tetap beratur
kalau cam tu ada kaunter yang CLOSED leh ke kita lenjan? tak lehnyer sebab kita bukan artis (HUHUHU)

atty's May 13, 2009 at 12:37 PM  

sapa le tu ye dila..cepuk kan je..

ez May 13, 2009 at 4:06 PM  

cantik pict yg akak amik...:)

deaf_angel May 13, 2009 at 8:06 PM  

dod

aku suka curik2 snap gambo2 dalam mesjid.
mimbar dia ler apa ler huhu pasal tiap2 masjid lain2 design
tapi of course masa ngah tak ramai orang or takde orang ler

Helmiyani May 13, 2009 at 11:19 PM  

nyampahnye kalau artis2 ni kan? apa kata next time kalau ko nak cepuk, ko cepuk bagi pihak aku gak sebab aku pon sangat la geram kat manusia2 yang suka potong turn ni.. nyampah tawww! kita bleh beratur, awat depa tak bleh plak?

yong ibu chem May 14, 2009 at 12:34 AM  

dila, klu aku..aku dah cepuk dah..hehehehehe

dilla, kapok suh tanya hang..hang print gmbr2 kat mana? dia tgh nak carik rega ..

dilaOHdila May 14, 2009 at 2:36 AM  

Nunu.....
ok aku dah ada geng dah
kalau aku nak cepuk aku panggil hang no (hehhehehehe)

Yong
aku print kat bintang maju
dapat harga special
printing pun shuntek

Puan Iza May 14, 2009 at 9:38 AM  

Cantik gambar2 yg acik dilla amik nie...suka tgk....ooo kali ni pi melaka lak yea...

yantz-yeem May 14, 2009 at 2:03 PM  

kiut nyer si kembar tu...

Bibu May 19, 2009 at 10:25 AM  

comel2 anak buah u!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts