۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi












Acap dah balik. Dah setahun Acap meninggalkan rumah ni. Bila Acap sampai jer kat rumah ni Aiman lah urang paling gembira sebab Aiman menanti sesuatu (hehehe). Selamat pulang Acap. Acap ada bawa oleole. Nanti kita kongsikan bersama kay.


13 comments:

joegrimjow May 15, 2009 at 7:34 AM  

mak oiii
kaya nyee
ku jadi bongsu ni..
xyah pon xpew kot beli semua tuu

Puan Iza May 15, 2009 at 8:08 AM  

selamat pulang...

Bestnya aiman dpt game baru...patutlah suka bila acap blk yea :-)

dilaOHdila May 15, 2009 at 8:10 AM  

salam Joe salam puan iza....
Acap cam tu lah dianya. Tak pernah lupa pada adik2 dia. Selalu sharing apa saja yang ada......

pidah May 15, 2009 at 8:42 AM  

itu i phone kan...
sy ade gak...
made in china...
hahahahahahhahahah

bagus ade abg mcm acap nih...

ez May 15, 2009 at 10:01 AM  

kak..
bestnye..nak gak adiah tu..hehe

adahuyss May 15, 2009 at 1:17 PM  

huhu.mmg kaya bli present iphone..

~~ciklinn~~ May 15, 2009 at 1:45 PM  

wah sonokknyer mcm2 dapat ha...gembira adik2 dia kan...

hehhehe sgt hencem acap kan.. hhahahhahhahahah

kak dod hari tu gi tak umah kak zue? linn balik awal... tak sempat nak jumpa akak

dilaOHdila May 15, 2009 at 1:49 PM  

cik linn....
masa kat rumah kak azue kak dod tak gi aa
kena gi melaka tengok twins kak su...
HUHUHU
kalau tak boleh jumpa semua kan:-)

acap encem erk? hehehhehehe

Portdy May 15, 2009 at 3:12 PM  

Niagara Falls ehh...

teringat citer superman 2 pulak...

[siti] May 15, 2009 at 6:34 PM  

cantiknya scenary... MasyaAllah..

deaf_angel May 15, 2009 at 11:05 PM  

lawa ler kanada ni..
dod ko bila nak gi kanada snap gambo?

dilaOHdila May 15, 2009 at 11:29 PM  

dep
aku nak gi Kanada satu hal sehari semalam baru sampai
baru nak sampai dah kena lelah
baik tak yah dep duk jerlah Bumi malaysia yang KUCINTAi nih (hehehehe)

hashlina May 22, 2009 at 7:33 AM  

salam

Dila, Acap dah balik mesia ek.

kat sini semua barang made in China, made in mesia pun ada hehe..rega sama aje ku rasa sejak skrg ekonomi merundum barang semua naik dan mahal. kalo 4 thn lepas best aje shopping sbb barang lg murah dr mesia.

kalo Dila nak gi Canada jgn lupa calling2 aku...bolehlah singgah ke pondok usang ku hehe..pastu leh jenjalan ke most beautiful place kat Rocky Mountains, 4 jam aje dr tempat aku. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts