۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

COMING SOON










Hari ni punya photoshoot terpaksa cancel. Memandangkan hari mendung kat Bangi ni. Insyallah dilla dah tunda hari lain. Sian kat Iman, tak sabar nak beraksi depan kamera. Seronok capture wajah anakanak ni. Lebihlebih lagi pada Iman yang sememangnya pandai bergaya. Arahan tak banyak semua Iman yang buat. Tak per esok masih ada.

Dilla sekarang ni tengah menyusun semula Photogphotog Kids untuk dimuatkan dalam ALBUM pertama KIDSPOTRAITURE dilla tak lama lagi, insyaallah. Tak sabar nak tunggu album yang cute itu. Pasti mommamomma kids akan ceria disamping kalor album yang sungguh menarik.

7 comments:

akubye April 18, 2009 at 5:29 PM  

Rajinnye u blajo amek gamba ek.. baguslah.. gamba2 pun menarik... kalau boleh kita tuka2 link ke.. amacam.. TQ (aku pun dengan semput ni)

akubye April 18, 2009 at 5:32 PM  

Rajinnye u blajo amek gamba ek.. baguslah.. gamba2 pun menarik... kalau boleh kita tuka2 link ke.. amacam.. TQ (aku pun tengah semput ni)

kuizikel April 18, 2009 at 5:41 PM  

la mendung ek.. takpe2 esok ada..

wah tidak sabar juga menunggu album2 comel itew.. :D

good luck sis!

ciku_nunu April 18, 2009 at 6:01 PM  

go go dilla!! bangga tul aku ada kwn yg rajin macam ko ni :)

yong ibu chem April 18, 2009 at 8:22 PM  

cayalah dilla! itu dia...tak sabor aku nak tgk hasil pertama job tu!

tabik spring kat hang..toing!

Eina April 19, 2009 at 7:50 AM  

wow...terujanyer tgk gambar2 dilla nie....tersangatlah cantik nyer

HABIHA69 April 25, 2009 at 2:14 PM  

Salam Dilla ittew...lama dah tak ziarah cni...en3 yg ini wow..meletop teww..makin maju dan mantop gamvarnya....damai sungguh rasa jiwa bila ziarah en3 nih....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts