۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

OUTDOOR










Saya cuba bermainmain dengan lens 50mm ni. Memandangkan gadjet dilla hanya D40 maka semuanya terpaksa bermain dengan manual. Undur belakang nganjak kedepan. Demi untuk belajar tak apalah kan. Objek pokok ni yang jadi sasaran. Becoz of calor tu, striking! Dilla suka pada warna yang terang. Since petang tadi tak jadi buat photoshoot inilah kerja dilla. Rupanya tak jadi hujan lah wiera.


7 comments:

kuizikel April 18, 2009 at 10:35 PM  

wah... striking gitu... i like oren.. nanti try pakai 50mm shoot potrait.. mesti cun wpun agak leceh :D

akubye April 18, 2009 at 10:48 PM  

Layan 50mm memang letih sket.. kehulu kehilir dibuatnye... bagi aku kalau layan utk potret superb! setau aku Nikon memang naik kalernye!
Ok.. jadi tukar2 link!... :)

kakpah April 18, 2009 at 11:06 PM  

dilla, ada ambek kursus photography ke. nak join boleh? Minat gak. kamera ada tapi tak pandai hik..hik..

dilaOHdila April 18, 2009 at 11:13 PM  

salam kui
letih gak aa guna manual. nak sharp tu memang mencabar. Undur kebelakang jangan sampai jatuh longkang (hehehhee) tapi macam best ajer guna 50mm ni. kalau duk atas rumput mesti syok kan kui

Akubye
suka tengok angle behday bash tuh
comey2 bebudaknya. Akak dah letak link kat cikgu otai bawah erk bye...

kak Pah
kami urang ikut kursus yang outdoor punya. Nanti kalau kak pah minat nak joint sama dilla pm erk kak

[siti] April 18, 2009 at 11:56 PM  

wah.. gigih kak dilla. cun dah tu.. cuma komposotion kena jaga2 sikit. hehehe.

ape lg, upgrade la. Baru senang nk focus. :)

Idida Aziz April 19, 2009 at 6:51 AM  

DILLA...1st sekalik sori xjengah cni....smpkn xsedar dilla masuk spital...kalu tidak bol gak gi melawat...bukan jauh sgt lgpon..tp alhamdulillah dh kembali sihat...

kedua lak tahniah dh kembangkn bakat lg...moga rezeki mencurah2 client pon byk nanti...ok

yong ibu chem April 19, 2009 at 7:11 AM  

betul tu. klu guna 50mm, zoom nya adalah kaki kita sendiri! hahahaha ke depan ke belakang..ke depan ke belakang! tapi hasilnya mmg superb esp utk potrait kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts