۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

PUTRAJAYA LAKE



Penghilang dahaga. Sian kat budakbudak ni. Upahnya minum dulu (huhuhuhu)











Pagi tadi cadang nak gi Cempaka Lake. Tapi malangnya scooter ku tak leh start. Tu lah penyakitnya kalau masuk 2 minggu. Repair dah banyak kali. Tukar batery dah 3 kali tak sampai setahun ni. Apa penyakit pun tak tahu. Dah 2 kedai tukar macam tu gak. Nak buat gane. Orang pun tahu sakit inikan pulak scooter kesayangan ku ini. Tak apalah lepas ni hantar kedai checklah pulak apa yang patut. Sis dilla called ajak ngeteh kat Faris seksyen 15. Jom lah ajis kita ikut mama. Dah habis makan terfikir pulak nak gi PUTRAJAYA Lake. Best shoot photog pepagi ni. Apa lagi kami pun terus kesana. Dengan model Kak Su, Ajis & Aiman jadi ajer photoshoot pagi ni. Puas giller. Dalam pada tu teringat pada Kak Yong, si twins Amelina ni. Kalau ada sorang lagi mesti cukup korum kan. Dari atas sampai bawah habis kita urang terjah. Ada tourist dari China rupanya pagi ni. Dia urang tak reti pulak cakap urang potih. Bila kami cakap Cina paham pulak. hemtam ajer lah labu (hehehhehe)


14 comments:

kuizikel April 19, 2009 at 2:26 PM  

wah gambo kak su ek yang tudung pepel tu, terasa lebih smooth dan ayu... cantik2.. i like...

gambo masjid 1st tu superb

dochisyam April 19, 2009 at 2:41 PM  

Hi Dila,
There is a race in Putrjaya in July 26th tak silap saya. Im sure the pictures with the racers and background mengancam right? Do you do sports pics?
Saya baru balik dari race di Sabah. The view is just fantastic.

salam

Doc

yong ibu chem April 19, 2009 at 5:22 PM  

dila, suka dgn gmbr bunga2 yang bokeh tu! dasat hang!

emm, tang gmbr yg ada byg2 kat muka ni, cemaner nak avoid ye?

dilaOHdila April 19, 2009 at 10:10 PM  

Yong....
tang tu aku slalu gagal
banyak shadow kali ni
slalu kena kat lenshood. kali ni macam shadow tu betul2 separuh kat muka. nak kena tanya sipu nih yong

Eina April 19, 2009 at 10:44 PM  

wow cantik! cantik!

Puan Iza April 20, 2009 at 11:37 AM  

Seperti biasa...gambar2 yg acik dilla tembak mesti cantik :-)

FarEast April 20, 2009 at 11:51 AM  

hmm, pagi2 ke putrajaya?? biler ni?? sebab saya pun ader pegi putrajaya pagi, ader photoshoot outdoor ... ntah2 kita berselsisih

dilaOHdila April 20, 2009 at 12:27 PM  

tq aberibodi...
Jomlah kita blajar samasama....

☆ lieya latif ☆ April 20, 2009 at 2:52 PM  

wah cantik2 laaa pic acik dila nie....teruje tgk...lawo2.....gitu le kalo org reti amik gambar kan....menjadi ajek gambarnye...he he he hehe

♥ aimi @ kamalina ♥ April 20, 2009 at 3:47 PM  

dahsyatnya gambar yg hang shoot ni...aku suka tang bunga tu...pastu kubah masjid tu...cantik bangat!!!

yong ibu chem April 21, 2009 at 1:10 AM  

uiks dilla! udang goreng tu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

re: dilla, kamera aku dah okeh dah. baru tembak gmbr baru chem tadi..lama tak pegang kamera gedabak tu!

atty's April 21, 2009 at 8:28 AM  

cantek semua gambo2 nya..

~~ciklinn~~ April 21, 2009 at 12:48 PM  

kak dod sgt2 cantikkk okeyy itu gambar udang.... anak dara itu pun sgt2 comellll..... kler dia nampak lembut sgt.... bunga2 tu pun...sungguh cantikk

portdy April 21, 2009 at 2:44 PM  

salam,


gila lawa seh foto

selalu tengok Putrajaya pun tak cantik camni

best best

bila la gua nak dapat tangkap sharp cam ni...huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts