۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

22 MARCH Wih Zubye

18 comments:

Fly March 11, 2009 at 5:59 PM  

wah bestnye kalau dapat gi bengkel nih

kuizikel March 11, 2009 at 6:12 PM  

wah dila... ko jadi fasi ek..

aku nak giiiiiiiiiii gakkkkkkk.. zubyeeeeeeeeeee tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.... mesti pergi :)

Munirah Abd March 11, 2009 at 7:07 PM  

nak g gak..

dilaOHdila March 11, 2009 at 7:36 PM  

salam cikgu fly...
yok lah kita ramai2 serang zubye nih (hehehhee)

Kuzie,
nanti jumpa kat sana erk

MUN
leh buat potluck lagi nih

deaf_angel March 12, 2009 at 12:44 AM  

wahhhhhhhh...
dod aku jeles

lieya_latif March 12, 2009 at 8:30 AM  

wah...makin hebat!!! tahniah acik dilla!!

++eden|essey++ March 12, 2009 at 9:52 AM  

dilla jumpa kt saner yea nnti.... x saba lahhhh.....hehehe

atty's March 12, 2009 at 9:56 AM  

wah..comey..nya model..itu..
hi dila..sehat ke..

E-Marlin March 12, 2009 at 1:14 PM  

Rajin betul awak ni dila...gi bengkel2 ni heheh..

*****sila masuk blog saya ye.... saya nak bagi AWARD. :P

Big Mamma Bukhari March 12, 2009 at 4:02 PM  

hi sis dod!

Idida Aziz March 12, 2009 at 6:22 PM  

weih dilla...ko gi yer..premium ke non premium...kalu premium kan bule bwk non premium sekali kan...meh la bawak haku...hehehe...ada kosong lg ke..nanti ida nengok balik ler...

ciku_nunu March 12, 2009 at 6:51 PM  

perghhhhh... dilla makin mantap aaa skill hang lepas ni :) skang dah power, nanti lagi laaa... aku akan sentiasa menunggu hapdet dari mu..

yong ibu chem March 13, 2009 at 2:29 AM  

ala dilla..aku tak surelah leh join atau tak..

aku ada sukan time tu..huhuhuhuh tensi tau..asyik hujung mggu ada je duty nya! cedihhhhhh

psst..nanti aku nak buat class personal dgn kau leh?? jom! kat pjaya..

dilaOHdila March 13, 2009 at 7:29 AM  

NUNU...
aku ni gi ajer kelas
mahirnya tidak wei.....'

kalau hang duk dekat boleh bawak HURIN ngan HAFIY nunu

Yong
ngape pulak x jadi'
ada suka ke alahai....
kalau ada chem mesti gamat yong

Boleh....
Putrajaya best gak kan
cuti skolah ni aku dah janji nak bawak budak2 ni
x tahu mana hala
ingat nak gi mines ajer
naik bot turun BOT tu hah (hahahahha)

Puan Iza March 13, 2009 at 1:36 PM  

Wah! acik dilla pi bengkel lak ek....

mrs khairul March 13, 2009 at 2:26 PM  

pasni acik dilla ble wat partime photog lah...meh amik gamba aqis.. :)

Uncle March 17, 2009 at 5:27 PM  

Dear Dila.
Kenapalah tak buat bengkel masa Uncle kat KL hari tu? Next time let me know ok!

Uncle

~~ciklinn~~ March 17, 2009 at 8:21 PM  

salam kka Dod..... linnbaru jumpa blog akak ni... heheeh comellnyer budak tu... geramm tgok..huhhh ni yg taksabar2 nak rembat dslr nie..huarg huargh huargh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts