۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

MISS U







Dah lama tak berupdate. Rumah ku dah penuh sarang. Mood tak ada sebenarnya. Moh ler kita layan Picas Aliesya dari fotopages.com. Minggu ni tak sempat nak buat story board (kunonkunonnya). Tunggulah entry akan datang erk.




6 comments:

PINATBATE March 18, 2009 at 5:18 PM  

torkojut den bukak umah cik Dila ni...ingatkan den tersosat tadik..
apo kono eh jadi rupo ini pulak Dila?
tak suko...tak suko...

ajiezbean March 18, 2009 at 6:05 PM  

tak best ke?
tu kecik sangat aaaa
tak puas nak tengok aa kak

deaf_angel March 18, 2009 at 7:26 PM  

WAAAHHHH!!!!!!!!!

lawa sey page design.

Dod, ni ko bayar orang suruh design blog ko eh?
WAHHH!!! professional sey..

dilaOHdila March 18, 2009 at 8:01 PM  

hehehhehe dep
aku saje nak tukor angin
boring lak tengok gambor kecik2
aku ni rabun
kang kalau dah boring yang ni aku tukor lah balik smula dep:-0

yong ibu chem March 18, 2009 at 8:25 PM  

dilla, pergh..templates camni mmg sesuai dilla utk photog2..mmg pueh den tgknya..

dila, makin lama, makin syokkan ambik gmbor. dapat hasil yang menjadi, mmg puas ati ku..tp bila dpt yg tak jadik..aduhh

weh, apsal nikon aku bila nak amik gmbr indoor, tak leh guna flash da....sob sob sob!

FarEast March 23, 2009 at 10:54 PM  

mcm mana kak dilla bley terdelete post? hehe ... famosa tu not bad kan makanan dia?? kalau kak dilla suka mee bandund, cuba pegi kedai aneka selera ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts