۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi




Petang tadi sajesaje duk belakang rumah. Budakbudak ni beriadah petang kunonnya. Main badminton tapi sekerat jalan ajer. Baling shuttle atas bawah serba tak kena (hehehehe). Tu aiman lah tu. Dengar macam suara Damia. OOO dengan 'Acu' rupanya. Seronok tengok dia berlarilari ghitew.......teringat waktu kecik2 dulu. Main bawah pokok.



Ekcelli sepatutnya ini entry last week. Tapi sebab idea tak ada maka simpan dulu. Tadi dapat idea dari NUNU camana gaya nak ubahsuai rumah ni. Tq Nunu kerana mengajar aku bagaimana nak renovate rumah ni.

Weekend hari tu sis dilla & family ajak dinner dekat FAMOSA HOUSE. Depan PKNS bangi tu ajer. Menu kat sini paling best nasi goreng cina. Tapi malam tu dia orang ni order lain pulak. But food still marbelles.....! Hinggakan lupa nak snap apa yang ada depan mata.




16 comments:

~~ciklinn~~ March 18, 2009 at 11:16 PM  

salam kak dod... kak dod ajar linn camner nak bg gambor besor sikit camnie....

dilaOHdila March 18, 2009 at 11:57 PM  

bolehhhhhhhhhhhhh
tu aku dah paste kat komen umah hang tuh

PINATBATE March 19, 2009 at 4:48 AM  

Dila..
macam tengok FP jer..gambar besor..

Rambut Acu tu cantik erk..berkilat...

dilaOHdila March 19, 2009 at 6:36 AM  

kak pint
dekat FP nanti dilla nak buat format baru lak (hehehehe)
tengah pikir lak camana nak buatnya nih (hehehhee)
rambut acu tu lawo...kilat mengerlip2

lieya_latif March 19, 2009 at 9:08 AM  

wah...banyak busat...kalah FP woooooo

dilaOHdila March 19, 2009 at 10:54 AM  

Lieya....sakit mata erk (hehehhe)
tengok besaq tu taw tau lah. Kalau sakit mata pandangan habaq tau. Tukaq balik nanti (he9)

atty's March 19, 2009 at 11:07 AM  

fuyooh.sgt besar gambo2..dlm blog dila..sonang nak tgk

Big Mamma Bukhari March 19, 2009 at 11:14 AM  

tu dia.. gambar besaq2 baru puas tengokkan?? sedap2nye menu kat restoran ni ...yummy!!

dilaOHdila March 19, 2009 at 11:32 AM  

hahahaha Momma, atty
aku dah xposed sangat nih
nanti aku try buat molek2 pulok deh.....

mrs khairul March 19, 2009 at 1:39 PM  

dila umahmu sudah cabtik seh..rajin renovate eh..hehe..aku kenan sguh dgn anak dara 2 org tuh..kalo ada adik laki ble aku buat adik ipar kn..hehehe..

Idida Aziz March 19, 2009 at 3:56 PM  

rumah sudah tukar yer....
photoblog best skit sbb gambo bule besar...nanti free ida pon nk renovate rumah balik...

[S]itie [B]Um [B]Um March 19, 2009 at 5:23 PM  

amalkan cara idup sihat =)

deaf_angel March 19, 2009 at 10:45 PM  

dod tu apa ko order tu dod kat menu tu. cam sedap

E-Marlin March 21, 2009 at 3:20 PM  

Uish, besarnya gambar hehehhe...
ingatkan silap masuk ke fp tadi hehehe

ciku_nunu March 22, 2009 at 10:36 AM  

waaaa... cayalah dilla!! baru puas mata aku tgk hasil keje ko ni..
nanti kalau ko tak paham, ko gi je kat forum sinun...ramai sifu2 yang baik ati mengajar :)aku pun banyak lagi ilmu nak kutip dari depa tu :)

mmm..aku dok tunggu nak tgk gambo hang amik ngan zubye... nanti hapdet yang tu ek!!

Fly March 27, 2009 at 7:32 PM  

hasil tembakan yang cukup memuaskan mata meandang congrate dilla. dilla DCIM tu pe ye?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts