۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

LANGKAH kakiku




Waktu ni mood Masya memang best. Adaada ajer idea dia nak buat camana. Masya ni penyayang. Boleh diajak bercerita walaupun pada awalnya memang sukar nak dengar suara Marsya ni.

Model dilla yang tak pernah jemujemu memberikan pose BERSaHAJA ni. Setiap kali si cilik ni datang Bangi maka Maksu tak pernah melepaskan peluang untuk mengabadikan aksi si cilik mata bundar ni. Sekarang Aliesya dah pandai jalan. Lagi sebulan dah berlari kut (ahak) penatlah mama dia main kejarkejar.

6 comments:

Idida Aziz March 28, 2009 at 7:18 AM  

dila...mmg mata dia bulat bundar betul..mmg kenan sgt ms dia dr bb lg...

[-suziey-] March 28, 2009 at 10:17 AM  

comelnye...so sweet..nice blog;)
hai salam ziarah :0

atty's March 28, 2009 at 10:29 AM  

lawanya..model dila .nie.

lawa ar scrap..dila buek..

~~ciklinn~~ March 28, 2009 at 12:28 PM  

adoii comell2nyer budak2 nie..geramm tgok........

kak DOD linn takut lah nak tukau layout.. takut ilang segala2 mak nenek kat blog tu... huhhuh

PINATBATE March 28, 2009 at 1:36 PM  

Baby tu memang manis,comel dan bermata bundar..cantik!
saya pasti maksu dia pun ayu dan jelita!

Maza's March 29, 2009 at 1:02 PM  

comeynyer..... harap sy pon ade anak secomey ni nnt..keke..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts