۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

CROCS



Awal pagi lagi mata ni dah terjaga. Janji dengan Jemma nak pergi MidValley. Hari ni ada DCIM Exhibition. Hajat hati nak servey lens baru. Kut mana tahu dapat murah. Sampai agak awal. Masih ada outlet yang masih bertutup. Sementara tunggu Yus sampai singgah kejap kat WHYPAYMORE. Entah kenapa bila pergi MidValley ni tak sah kalau tak singgah. Mesti nak jengah intai walaupun tak beli. Memandangkan 2 april ni nak kena hantar teams building kat Tg Tuan PD dilla pun memang nak cari seluar track ni. Outdoor padat giller kalau tengok program yang diberi tu. Rasarasa kalau aku sempot memang serender sajalah nampak gayanya. Surat doktor siangsiang lagi aku dah ambik. Tunjuk jek pada ajk bertugas. Kalau lasak2 tu memang aku tak leh nak involve xtvt lasak macam ni.

Yus pun dah sampai. Habis tengok DCIM kami melepak kat Food Court saja. DCIM ni barangbarang dia mahal giller. Jauh benar dari Bro Keny punya harga. Sayang duit membazir macam tu ajer. Lepas makan kami pun bergerak kedestinasi yang diplan sebelum ni. Kami masuk ke FOS. Buy one free one, wah hebat tuh. Sementara jemma & yus pilih2 baju aku masuk kejap kat shop ni. Nak cari kasut. Malas nak bawak kasut sukan. Sarat kebarat dibuatnya nanti. aku berkenan sungguh dengan kalor ni........ada pulak eksesori lagi. Bestnya! Ingat nak pilih merah tapi bright sangat. Malu pulak nak pakai. Kalor oren dah habis size, pulak macam tu.

14 comments:

E-Marlin March 28, 2009 at 9:41 PM  

Cik Dila oii....

Kasut Crocs kita samalah...hehehhe...
saya pun kaler biru/hijau pastu ada kepala mickey heheheh...tapi hat jidbitz tu saya beli "S" - lambang superman tula hehehe.....awak saiz brp ek? Memang besh pakai Crocs ni, rasa kaki free je pastu tak licin, selamat! ...almaklumla saya baru merasa, beli last month...tu yg cam jakun semacam hahahah...

dilaOHdila March 28, 2009 at 9:54 PM  

hehhehehe marlin
sama lar ngan aku pun. Aku suka oren tu tapi bila pikir nasib tak amik sebab susah nak padankan ngan baju nanti. ni nampak gelap boleh pakai baju terang2 sikit no. Mickey pun ada kak dilla tak amik sebab kalor hitam so biru hitam lansung tak nampak objeknya. Bunga tu sebelah lagi kalor purple bermata batu (huhuhu)

deaf_angel March 29, 2009 at 1:41 AM  

dod aku ingat ko gi zoo ke , sungei ke tangkap gambo buaya.

anyway dod,
please be careful pakai croc or anything similar especially budak tecit waktu dorang guna eskalator.

dah few cases the crocs tu tersepit, kadang2 sampai kaki pun ikut cedera. please be careful.

PINATBATE March 29, 2009 at 7:40 AM  

ayyoo..Izzah ada juga crock kaler pink..seram gak baca deaf tulis tu..

dilaOHdila March 29, 2009 at 9:24 PM  

hehhehehe kak pint
aku tersepit risau gak
takut gemblak nih...kekadang bila jalan kedepan macam menyerempet kasut ni. tapi selesa sikit aaa. kaki dah kurang sakit dah

☆ lieya latif ☆ March 30, 2009 at 9:21 AM  

mmg cantik2 kasut crocs ni...baik tu budak2 or tuk org dewasa...cuns!! designnyer....

lieya ade terbace kat blog yong diepun cam nak gi ke DCIM nie....korang minat bab2 kamera ni mmg seronok laa gi terjah sane kan....

alahai cutenye aliesya.....marsya pun tak kurang jugak...pandai betul berposing....betul kate acik dilla, mate bundar aliesya yg memikat hati ....

aimi @ kamalina March 30, 2009 at 2:24 PM  

wah...cik dilla pun dah sarung crocs... hehehehe...best tak??? aku tak taula, tgk lawa..tapi mcm tak sesuai je dgn kaki ku yg ala2 cenonet ni.. huhu... (padahal bukan tu sebabnya... harga yg utama)... hehehe... cover line.. apa2 pun kasut ni sgt comei..

ps: aku ingatkan kasut alisya..rupanya hang yg punya...

Idida Aziz March 30, 2009 at 2:36 PM  

salam dilla....hoohooo kaler ni pon shantek gak dilla....

Re : xgi DCIM...psl kekanda ada jaga booth kat pameran perkahwinan kat PICC...tintacreative join...

yg xhapdet blog tu psl mls campo penat skit psl br masuk keje seminggu...then sabtu ritu nk apdet dh....tp HD kong plak...the kekanda smp rs nk nanges psl gambo2 family sumer dlm tu xsempat bekap since last year....huhuhuhuh...doakan ajer bule recover data k...

Uncle March 31, 2009 at 1:12 AM  

Alamak comelnya kasut! Ini kalau budak-budak pakai mesti cute nih...

Uncle

++eden|essey++ March 31, 2009 at 10:02 AM  

kak dilla patutlah arituh g bengkel APP cam bersilau jek kt kaki akak....rupe nya pak buaya....mengelip2 lg ngan jibbitz2 dier...sgt suker okay...arituh g midvell pon saye rembat 2 jibbitz..bunga ngan lonnely tunes..

tgk kt croc byk nya yg design baru...rambang mate..

mrs khairul March 31, 2009 at 1:46 PM  

hehehe..ingat gak ek ko kat kami dila..kanda sejak ada crocs thomas say babai to adidas n nike..geram aku bazir jek beli..

lawa lah kasut dila tuh..niza pun ske gaks pakai crocs tapi beli yg design lain..sandal yg nipis tuh..

DrSam March 31, 2009 at 2:59 PM  

salam,
saya ada beli juga kasut buaya tu untuk anak-anak. memang comel. Namun apabila mendapat email tentang cerita kanak-kanak tersepit dekat escalator pakai kasut tu, sekarang dah tak beli lagi.

suhaila-ab March 31, 2009 at 5:11 PM  

cantik nyer umh...pic jelas2..lama tak datang singgah sini..mcm mana tu dik buatnyer...tak nak curah ilmu ke?hehehe...

~~ciklinn~~ March 31, 2009 at 6:33 PM  

kak dod.... comellnyter kasut tu....berkenan lak linn ha....betul tu kak senag padan kalu beli kaler gelap2 ni..pakai baju apap pun sesuai gitu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts