۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

BENGKEL POTRAIT





Hari ni baru berkesempatan nak update mana yang dah tertinggal. 29 mac lalu dilla menghadiri kursus ni under fototeacher di PICC Putrajaya.

16 comments:

~~ciklinn~~ March 31, 2009 at 10:12 PM  

sonoknya gi kelas2 camnie.... huhhuhuhuh linn kompul duit dulu nak rembat dslr ni... huhuhuhu

deaf_angel March 31, 2009 at 11:21 PM  

wah dod, webpage blog ko ni memang very impressive ler. cam professional gitu.

dod, aku rasa lepas ni ko apply keja fotograper ngan National Geographic magazine ler dod

Idida Aziz April 1, 2009 at 5:26 AM  

lorr dilla...kalu tidak bule ketemuan...ida pon gi ms hr ahad tu...sempat ngk chef wan masak..bengkel fotografi taleh masuk psl kepit ngn bebudak...husbnd jaga booth tintacreative

Linda Latip April 1, 2009 at 7:15 AM  

hui byk tul la masa ko dilla..kekeke..sib msa weken lepas g konvo klu tk nk gak tgk ape ade kat sni..best ek..

Superyrzaf April 1, 2009 at 8:53 AM  

wuhuhuhhuuh.. Kak Dilla buh la lagi gambar2 yang Kak Dilla amik!

++eden|essey++ April 1, 2009 at 9:31 AM  

kak...oooo mane aci amik gambo belakang ni...akak ja pon x berkesempatan nk updated laie..sgt2 sebok okay...hihii..mane lg gambo model nya kak...kasi up lah

☆ lieya latif ☆ April 1, 2009 at 10:23 AM  

oooo acik dilla pergi yeak...rajin betul acik dilla ni pergi kursus...utk menambahkan pengetahuan dlm bidang snap2 gambar nie.....bagus laaaa.....

dilaOHdila April 1, 2009 at 11:53 AM  

Photog ada banyak lagi...
tapi aku lar ning sempot aaa
penat sangat agaknya
esok pagi aku nak gi teams building kat Tg tuan PD
nampak gaya aku Gi ajer
kalau kene involve rasanya tak ler kut
hidung dah blok ni. karang tak pergi esok lusa nama ni akan naik lagi
nak shoot gambor jek karang kay.....

E-Marlin April 1, 2009 at 9:51 PM  

Wah dila, sejak ada DSLR ni, asyik masuk bengkel2 je....

Rajinla awak ni dila....

mrs khairul April 2, 2009 at 2:06 PM  

bagus acik dilla kanda nih..rajin menambah ilmu di dada..org kata menuntut ilmu hingga ke liang lahat kan...moga terus sukses!

yong ibu chem April 2, 2009 at 10:07 PM  

bravo dilla. aku yakin, kau mmg buleh!

Uncle April 3, 2009 at 1:26 AM  

Cantiknya.....bila lah nak mampu beli kamera ni?

Uncle

Puan Gee April 7, 2009 at 3:42 PM  

salam ziarah dila...
lama tak jenguk sini... dah pakai skrin besar plak kat rumah dila ni, camno buat tu, bleh aja den tak?? best lah tengok gamba besar2 br clear...

CatlinaFly April 7, 2009 at 4:09 PM  

wah dila dah byk g kelas fotografi yer..teringin gak tp sy tak berkesempatan lagi..heh ape la lagi dah ade baby ni..mesti tak nak g memane ,duk belek dak tecit tu jer eheh

en_me April 10, 2009 at 9:40 AM  

leh wat duit tewwww..

ciku_nunu April 12, 2009 at 11:37 AM  

syioknya dilla.. lepas satu satu bengkel yg ko join..mmg tak jemu ko mengutip ilmu :) syabassss inspector sahab! aku admire semangat ko....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts