۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

BERSAMA SIFU DE LAGEND



Banyak lagi piccas ni sebenarnya. Tapi yang de balance ni dilla kena bagi fair untuk rumah dilla satu lagi. Kang dua dua entry yang sama photog yang sama tentunya boring gak nak tengok. Semoga kawankawan blogger terhibur. Insyallah semua ilmu akan dikongsi bersama. Kita akan cuba sharing apa yang dilla dapat dalam pembelajaran ini.



Inilah agenda kami seterusnya. De' sifu menerangkan akan rahsia yang menjadi kejayaan beliau selama ini. Suasana yang agak bising adakala menenggelamkan suara Sifu yang akan jadi sayupsayup tu. Lain kali kena bawak Mic lah cikgu (hehehehe). Habis sessi dialog maka kami semua memulakan tugas baru. ni dia meniarap atas padang dengan modelmodel yang sungguh comel.






Salam semua....
Hari ni baru berkesempatan nak mengupdate perjalanan blog ni. Agenda & xtvt dilla dalam minggu ni agak tight jugak lah. Hari semalam merupakan hari yang paling best mbangget. Sessi workshop bersama Zubye anjuran DF telah dilaksanakan dengan sempurnanya bertempat di lake garden. Cuaca pagi yang sungguh nyaman. Masuk tengahari dah terasa bahangnya. Still boleh control lagi ni. Air mineral sokmo dalam genggaman. Haus sokmo aku ni. Kelas masih berjalan. Banyak tip yang berharga yang dapat dikumpul pagi ni. Itulah dari sifu DE LAgend. Kita layan photog dulu erk. idea tak ada lah malam ni....

15 comments:

atty's March 24, 2009 at 8:04 AM  

salam dila..besh..nya dila..dpt tuntut ilmu yg berguna..

Bibu March 24, 2009 at 8:50 AM  

beshnya...tingin nakjoin..kene jadi member ka?puas ati tgk blog u nih..cam fp hehehe

dilaOHdila March 24, 2009 at 8:53 AM  

Salam Bibu, atty
tq.... senang nak tengok. tapi ingat tak nak buat sama ngan FP (hehehhehe) nak kena modified sikit.

Boleh datang & joint class ni. Masuk dunia Fotografi & zubye de' Lagend Class tu. Insyallah kita boleh buat samasama outing macam ni lagi...

Atty,
Blog mung nampak shuntek sekarang erk
Upgrade dah erk (hehehhehe)

lieya_latif March 24, 2009 at 9:08 AM  

makin mantop laa skil acik dila yeak nanti....dah le mmg tera snap gambar...pasni lagi cun laaa....tahniah!!!!!!

acik dila, tak yah alter2 lagi dah, lieya suke tgk pic yg nie....puas rasenye....

kuizikel March 24, 2009 at 4:30 PM  

pergh gambo aku yg tudung senget pon terselit gak..hehehe

best2..dpt jumpe k.dila plak tu lagi.. err ko aku takpe ek :D.. panggil k.dila la.. sungguh tidak sopan saya ini..hehehehe

Zubye March 24, 2009 at 4:56 PM  

Aduhai.. kak Dilla oiiiii

terharunya diriku kak.. tima kasih la byk2 atas penghargaan yang begini ye.. tak dapat saya nak membalasnya.. lain kali akan di buat workshop lagi from time to time insyaAllah :-)

jgn lah panggil saya sifu kak.. rasa terlalu jauh la panggilan tu dengan saya ni.. huhuhuhuhuk.. baru ngajar sekali.. nggak bisa rasanya utk dipanggil sifu kak...

en_me March 25, 2009 at 3:31 PM  

sonoknyerr ..

Fly March 25, 2009 at 7:54 PM  

terima kasih dengan ucapan tahniah itu ye.
Anyway..tabikkk springggg...tembakan dilla semakin mantoppp tahniah2

ciku_nunu March 26, 2009 at 9:11 PM  

cun! cun! ohoooo.. kiranya secret recipes nak dapat gambar best ni aku kena la buat ala ala hindustani..hehehhe.. bisa golek2 atas rumput ni...ekekke

cantik la dilla... seronok timba ilmu macam ni.. nak plak benda yg mmg minat, lagi la semangat nak blaja,kan? :)

E-Marlin March 26, 2009 at 10:39 PM  

budak yg rambut keteng tu, besh la rambut dia tu....keteng btul!

dila, nk pkai dslr ni leceh ke? saya mmg x kenan dgn keberatan dia hahahaha.... ingat nk sambar prosumer je, ok ke? brand apa besh ye?

dilaOHdila March 26, 2009 at 10:57 PM  

salam marlin
DLSR tak leceh. Cuma berat jek. Tapi kalau pakai D40,60,80,90 tak lagi berat kalau compare D300. Apa yang best DLSR quality amat baik.Cuba amik D80 mungkin ada lagi. Sekali dah pakai memang seronok nak main shutter tu lin....hehehhehe


Nunu
nanti hang pun boleh gak buat macam zubye. tempat hang banyak pantai lagi syok oooooo

watie March 26, 2009 at 11:57 PM  

padan la tiada update disana, update disini rupanya... ye la kan banyak umah... hehehhe

dilaOHdila March 27, 2009 at 8:37 AM  

salam watie....
kak dilla tengah update satu2 ni (he9)
minggu ni kesuzian sikit
tak nak nak edit umah sinun

CatlinaFly March 27, 2009 at 11:19 PM  

wah dilla..lame tak jenguk sini..makin mantopss!!

amm April 30, 2009 at 11:40 PM  

hi kak dila..kt ibu pd bby yg pki cap belang2 putih & merah ituw...slm prkenalan =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts