۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Bangi - alorgajah





Inilah dia air MATOCARRO= TOMATO + CARROT (ngehngehngeh)



Wa....satu hari berkampong dekat MRSM AG ni. Sampai Ag pukul 12 tghari. Rupanya hari ni hari kantin sekolah Kak Yong. Ada macammacam makanan dia orang jual ni. Kumpulan kak yong jual air MATOCARRO. Sekali imbas nampak macam air minuman jepon. Tengok kalor banyak kalor oren. Air apa pulak ni. Siapa yang menciptanya? Macammacam nama budak2 ni letak....


Salam Harmoni dari dilla & selamat menyambut Maulidur Rasul. Esok cuti lagi seronoknya. pagi nak gi Melaka sekejap. Nak melawat kak YONG aka twins kak su. Mak depa pi wedding kazen dilla kat Klang. So nampak gayanya maksu terpaksa tukar jadual ngan mama Twins. Dari tadi nak gerakgerak tak pipi jugak nih. AlorGajah dokek jor. 1st time pergi ni. Selalunya mama depa yang dok melawat kak yong di MRSM tuh. Kak su rindu akan akak dia. Kak su masih menunggu keputusan samada dapat apply kat MRSM yang sama. Dah sebulan berpisah budak2 twins ni. tahu dah perasaan memasing. Tak pernah berpisah seumur hidup dari lahir lagi. Kak Yong pulak asyik demam jar. Maklum kawan sebelah tak ada. So ebery week memang rutin mama depa duk mai bangi - Alor gajah. Schedule memang tight. Kali ni maksu ditugaskan untuk melawat sana. Okaylah jumpa lagi nanti. Kalau ada view yang menarek nanti dilla paparkan. Good bye......................

14 comments:

arsaili March 8, 2009 at 11:13 AM  

salam..seronoknya long weekend

kuizikel March 8, 2009 at 12:15 PM  

wah slmt berjalan2.. kem slm kat gajah ek :)

FarEast March 8, 2009 at 9:18 PM  

MATOCARRO?? dah mcm bahsa latin dah ... hehe :p

dilaOHdila March 8, 2009 at 9:22 PM  

salam...
sailii kat sana lagi best kan
view shuntek menarek lagi...

KUI
insyallah ku sampaikan salam mu
tapi satu gajah pun aku x jumpa wei....(he9)

East,
tu yang nak tergelak tu, Puas pikir benda apalah MATOCARRO ni. rupanya air carrot

E-Marlin March 8, 2009 at 10:24 PM  

fuh, nama air tu mmg canggihla dila...
matocarro, apa rasa air tu ye?? memang saya x minum lah coz buah tomato x pnah saya makan dan begitu juga carrot.....mereka-mereka ini golongan sayur...hehehe

Fly March 8, 2009 at 10:38 PM  

bila sebut alor gajah tu, teringat masa belajar kat uitm Lendu dolu2, banyak tu kenangan.

Biasanya saya edit dalam photoshop untuk dapatkan imej yang lebih nyata.
gi kat menu imej + adjust + mainkan level, brigtness/contrat ataupun curves.

deaf_angel March 9, 2009 at 6:50 AM  

dod
tomato campur carrot?
lagi pahit dari ubat kot

dochisyam March 9, 2009 at 2:47 PM  

Salam Dila,
Bangi to alor gajah memang dokek je.
Putrajaya to Melekek was 90km ikut jalan kampung naik basikal. Murahnya the stuff?
See you soon in Bangi?

suhaila-ab March 9, 2009 at 2:49 PM  

MACAM BEST JEK AIR TU...BARU DENGAR...BAHAN ADA...BOLEY TEST BUAT JAP LAGI...KALAU JADI AKAK TEPEK KAT BLOG AKAK..HEHE...NANTI AKK PROMOTE BLOG ADIK OKEY..HADIAH SBB BG IDEA!!!

dilaOHdila March 9, 2009 at 4:53 PM  

marlin
Budak2 twins ni kalau kat rumah itulah air peberet dia urang. bersepah2 dapor jadinya....He9

Cikgu Fly
tq 4 de tips
nanti dilla nak try lah

dep
cuba try aku rasa ok gak
taruk gula sikit jangan lak hang tarok garam (HUHUHUHU)

Kak su
satu percubaan yang baik tu. passtu tampal taw (he9)

Doc
tq u so much doc. sudi gak datang sini erk....
Sebut pasal melekek tu memang ada.iNgatkan typing error (HUHUHU)
doc...
bila nak gi bangi? caling2 nanti taw

pinatbate March 9, 2009 at 11:21 PM  

Salam Dila..
mottocarro lorrroooo...........

++eden|essey++ March 10, 2009 at 3:25 PM  

simpang ke kampong den tuh....hihii

atty's March 10, 2009 at 3:49 PM  

sian twins..harap..dpt ler sekali ye dila.

naz March 11, 2009 at 1:12 PM  

cantiknyerrr dierr....
http://besuti.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts