۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

ASSEMBLY


2nd march adalah 1st assembly untuk PMB. Pagi ni speech yang agak ringkas dari mereka yang bersuara. Sebabnya hari nak hujan. Tiada senaman atau gerakgerak. Cuaca yang mendung membataskan segala pergerakkan.

11 comments:

kuizikel March 3, 2009 at 8:06 AM  

wah sis syaliani ni asek interprem kat sini jek..heheheh... lenkali mintak dia jd model kelas adhadi a dilla..cun pon cun.. tinggi pon tinggi..heheheeeh

dilaOHdila March 3, 2009 at 8:53 AM  

salam kui
nanti aku buat suggestion kat cikgu erk...
dulu dia memang model kan kui

Fly March 3, 2009 at 9:10 AM  

salam, wah dilla pun dah ada model peribadi gak hehe. anyway nice photo..semakim mantopppp..

en_me March 3, 2009 at 2:52 PM  

nice .. hmmm

4 Kay-E March 3, 2009 at 10:24 PM  

Siap ada assembly lg... Semangat nak keje pagi2 ye... hehee..

Idida Aziz March 4, 2009 at 11:48 AM  

PMB tu apa dilla...
sodap benar nengok maggi bakso kat bawah tuh....meh la sikit

Big Mamma Bukhari March 4, 2009 at 4:31 PM  

sis dod.. gmbr dod ada kat entry mana ye? nak kenal.. rasanya tak pernah t lihat wajah sis dod..
tq singgah ke blog t eh!...

[[ yong ibu chem ]] March 4, 2009 at 10:45 PM  

aku nak jadik model peribadi kau gak lah dilla..hehehehehe

E-Marlin March 5, 2009 at 10:22 PM  

cantiknya gigi si syalliani tu....

deaf_angel March 5, 2009 at 11:45 PM  

assembly? cam kat sekolah je dod.

ko tak cabut ke?

[[ yong ibu chem ]] March 7, 2009 at 12:37 AM  

re: dilla, ni guna filter utk close up yg kapok duk haru cari ari tu..52mm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts