۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

WAWA & HISRAL




Selamat pengantin baru buat Wawa & Ustad. Moga kekal bahagia hingga ke anak cucu. Entry seterusnya ada disini

12 comments:

deaf_angel February 1, 2009 at 9:37 PM  

wah wah wah

dod ko adjust2 aperture kat 1st photo lawa ah..

aku takde time ah nak prektissss

dilaOHdila February 1, 2009 at 9:56 PM  

dep
tadi tuh aku buat manual
sakit gak otak nak mikir
ondespot lalu aku terjah jek
gambar bawah tu aku setting kat bright jek dep

** yong ** February 1, 2009 at 11:36 PM  

perghh...clean n clear beb!

cayalah...

kuizikel February 2, 2009 at 8:07 AM  

wah dila..mantap...

aku suker la baju pengantin pompuan tu, putih ijau n very cantik but simple :)

HABIHA69 February 2, 2009 at 8:56 AM  

hi..hi..hi..kacaknya ustad ittew...mcm. pinang dibelah dua...kan..kan..

aimi @ kamalina February 2, 2009 at 12:19 PM  

wah.........cuna giler shots hang ni... dah tahap pro ni dilla... eh..nak tanya sikit la.. hang buat biznes tak photoshoot ni??? rugi tau kalau tak buat.. shot hang cantik2 tau... :D kalau dkt, nak je aku suruh hang kejar heroes2 aku tu, mau pengsan hang dibuatnya nak snap gambo diorang.. hahaha...

dilaOHdila February 2, 2009 at 12:42 PM  

salam kui...
aku pun suka ngan baju wawa tu
simple tapi nice kan:-)

Yong
tu pun ada yang x jadik YONG
penin aku....auto gak tembaknya at last minute;-)

Ustad
ngarang YO ustad
opo iki jejake malaya toh? hehehe

Kay
so far aku buat utk budak2 jek
wedding ni lom leh lagi
banyak lagi yg nak kena bajor kay

Fly February 3, 2009 at 9:00 AM  

salam DOD, Superb tembakan Dila,Gambar smart. Gambar no 4 tu paling best anglenye menarik tahniah...sory lambat balas pertanyaan DOD pasal watermark, anyway watermark saya tu wat dlm photoshop, xde software lain guna font symbol..

Cho Zila February 3, 2009 at 11:54 AM  

baju si wawatu memang sweet ngat.. sama cantik dan padan.. flower girltu baju seruper jer, rajinnyer orang yang mengambiknyer..

Puan Gee February 3, 2009 at 2:26 PM  

kesian la plak tgk leisya nangis tersepit... sempat lagi maksu Dila snap pic tu...

neway... Happy Wedding utk wawa & hubby

FarEast February 4, 2009 at 1:22 AM  

congratz utk pengantin =)

Snow Peace a.k.a WaWa February 5, 2009 at 12:27 AM  

wawa yg ni pun nak carik ustaz gak ler..ada kenal mana2 yg single lagik tak dod..miahahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts