۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Coming Soon


Salam...
Magazine ni dah pun diterbitkan. Lar masih ada yang tak dapat lihat lagi isi magazine ni? dilla salah link barangkali. Tak apa dilla link sekali lagi kay. Kalau x boleh just inform dekat komen ni nanti.
Disini

19 comments:

** yong ** February 7, 2009 at 11:09 AM  

wah...saspen ni..

aik,apsal aku kli link tu.kuar fotopages aku dilla? hehehehe

dilaOHdila February 7, 2009 at 11:41 AM  

hahahahah YONG
bior bonar....nanti aku check erk (hehehehe)

kuizikel February 7, 2009 at 1:46 PM  

wah hebat nih.. tak sabo gue nak tunggu ..heheh

deaf_angel February 7, 2009 at 6:23 PM  

dod
wah...cover sey.

tak ah dod, nasi ambeng tu lain sikit, dia selalu mesti ada rendang gitu kan?
nasi jenganan ni a bit like veggie lovers gitu..kangkong taugeh kacang panjang..

anyway, dod apasal bunyik itik tu ko delete. kan best?
ada terkejut2

kakpinat February 7, 2009 at 7:09 PM  

mamak..majalah baru ni mahal sangatlahlah..harga boleh kasi kurang tak..?

dilaOHdila February 7, 2009 at 8:25 PM  

Kui...
aku benornya dah lama nak design magazine sendirik macam CIKGU FLY tu. tapi x daya nak buat shuntek2 sebab PSHOP tak reti. Cam ni jadilah No (hehehhehe)

DEP
semalam hang kata bunyik itih tu kecoh. ku sekeh ko kang dep(ahak):-P

Ayyo kakak
tara mau beli ka. Ini murah juga. kasi satu beli itew bagi anak bacaa kakak (ayoayoayo kadawali)

en_me February 8, 2009 at 6:03 AM  

chanteknyerrr..

hi akak dod itteww, salamms dr me dikejauhannnns

4 Kay-E February 8, 2009 at 7:17 AM  

Dilla,
Sukanye tengok gambar ni.. so natural :)

re: Dengan blog ni laju je update.. hehe.
Semangat baru :)

kuizikel February 8, 2009 at 8:10 AM  

dila..

yg food photog tu under forum maner?

aku tringin nak gi yg jurufoto wanita tu.. dengo2 ko jadi fasi :)

dilaOHdila February 8, 2009 at 8:15 AM  

salam ern me
ku sambut salam dari kejauhan jugak ni (hehehehe)

Kak eta
update bebanyak. nanti acik dilla datang serbu taw :-P

Kui
under azharsalleh nyer
aku dah register utk bulan marchnyer tuh
jom aa gi kui

Fly February 8, 2009 at 2:21 PM  

salam Dilla, nice, kreatif..ape2 hal nilai estetika dalam diri Dilla dah ada, teruskan ye jangan berhenti, Dilla berbakat

Puan Iza February 10, 2009 at 1:32 PM  

tak sabar nak tunggu...ada apa nie?....comel budak itew..

HABIHA69 February 11, 2009 at 11:06 AM  

Eeh sorry lah tengok lagi sekali baru perasan baby aliesya rupanyer....makin comel lah...kalau aliesya nak jajan mintak lar ngan mak Su Dilla...kan..kan..Mak Su tu banyak duwit.....

deaf_angel February 12, 2009 at 5:16 AM  

dod

aku dah prektis aperture priority dan apa2 je la progrem mode aku bantai kat model kapalterbang iron maiden.
ntahapahapa jadinye..
aku buat close up and low lights, tak boleh ah, tangan aku goyang gigil teruk.

Cho Zila February 12, 2009 at 12:10 PM  

Salam..
dilla cepatler.. tak sabarni..
kitapun klik link tu keluar kita nyer fotopages.. ingatkan kita jer sorang jadi gitu..

dilaOHdila February 12, 2009 at 4:06 PM  

insyallah dilla dah rasa boleh kut tengok link tuh:-) kalau x leh jugak nanti pm dilla erk:-)

4 Kay-E February 12, 2009 at 6:01 PM  

dila,
Ciannye K Su & K Yong... dah ty merayu ke? Masa dulu kat sek asrama, selalu ada twin in each year... cuma kelas lain2... ada yg kelas sama.
Takpe K Su & K Yong.. Jauh secara fizikal je.. :)

Sejak bila Dila berkecimpung dlm bidang kewartawanan ni? hehe... Good job!

yannfuad February 21, 2009 at 6:13 AM  

wahhh.. dila da kuarkan magazine sendiri..chantiek lewww.. nk harap buat sendiri memang x pandai le..
pasni nk apply jadik cover model magazine dilla tuk 2 org puteriku bole..????hihihihi.. gurau jerrk..
sowi la akak komen kt sini..sbb x tau camner komen kt fp..:p
tp apsal mahal menor regenyer.. plz comment..

nur February 23, 2009 at 8:15 AM  

waduh mana nak dpt magazine nie?canggih2 dilla.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts