۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi


Oh dah bersawang rumah ni rupanya. Seminggu tak dapat nak duduk bersila kat sini. Pejam celik celik mata dah nak masuk bulan Mac rupanya. Tahun 2009 ni cepat benor berlalunya masa. Hingga tak sedar hari berganti hari dan seterusnya. Bulan febuari ni aktiviti agak tight juga. Mulai sabtu ni hingga Mac 2009 dilla banyak ikut training bersama kawankawan kelas DF. Tq Shila & Uyie kerana dapat samasama joint kursus ni nanti. Ada lah kawan....hehehe. Paling tak sabar nak tunggu kursus FoodPhotography bersama cikgu Azharariff pada 28 Mac ni .Memang minat gila dengan kursus ni. Dah lama tercaricari tapi tak tahu kat mana. Alhamdulillah akhirnya dapat jugak. Petang tadi dilla temankan Uyie di Kenny Nikon. Marbelles!!!! Uyie dah ada 70 - 300 MM, pergh!!!! Lubang hidung burung pun boleh nampak. Sebelum sampai kedai Kenny dilla dok ingatkanUyie balik pasal kursus ni. Uyie minat juga rupanya. Terus call cikgu azhar untuk kompemkan uyiee dalam kursus tu nanti. Rupanya tinggal satu seat ajer lagi. Nasib baik.Maka uyie merupakan candidate terakhir untuk bengkel Mac ni nanti.

Thank u jugak pada cikgu Hadi kerana memberi peluang untuk jadi fasi pada MINI BENGKEL FOTOGRAFI (Khas untuk jurufoto Wanita) pada 22 Mac ni. Nad, sityza, cempedakgoreng pun ada. Insyaallah semuanya yang hadir adalah wanita. Sampaikan ada kaum lelaki yang merengekrengek kat cikgu hadi nak ikut (hehehehe). Cikgu kata duduk rumah diamdiam jaga anak, salinkan pampers. Lawak sungguh dia orang ni. Didie kawan kelas DF pun nak datang dari trengganu nanti. Bestnya dapat jumpa dia orang semua. dilla tengah try nak pujuk shila itu pun kalau shila tak ada tournament Futsal pada tarikh tersebut. Uyie memang tak boleh hadir coz nak balik KB. Photographer jemputan untuk bengkel ni mungkin de' owner Eyesofgrace Ms Zubye. Ni lah idolaku. Setiap photoshoot dari sentuhan Zubye ni memang sungguh touching! Hendaknya baby yang baru lahir tu, aduhai.

Lunch tadi dilla ada farewell party untuk Ida. Ida Murnihati sesedap namanya. Bakal meninggalkan PMB demi melangkah ke JPA minggu depan. Syukur alhamdulillah. Akhirnya impian mu tercapai untuk menjadi orang kerajaan. Masa depan terjamin dan teruskan lah niat suci mu.

15 comments:

kakpinatpunnaktembaklubangidungburung February 12, 2009 at 10:30 PM  

salam..
tak ajak kita punn....ehek

dilaOHdila February 12, 2009 at 10:44 PM  

Hahahha kak PINT
yok lah melok. dilla tak der lah senapang macam Uyie tu. Uyie punya bukan setakat lubang hidung burung mahu lubang hidung Badak PUN dia boleh shoot ngan baik. HUHUHU....bestnya. Tapi ongkos tak cukup lagi kak.

che_amet February 12, 2009 at 11:44 PM  

adoi nak gak dtg jurufoto wanita tu..hohoo...nanti tgk camne.

[[ yong ibu chem ]] February 12, 2009 at 11:54 PM  

wah dilla...kau dah diberi kepercayaan utk jadi fasi gitu..cayalah!

wehh..jgn lupa dgn projek nak buat class photo tu wehhh..bagi jadi tau..hehehehee

Fly February 13, 2009 at 7:00 AM  

salam DOD, welcome back, lama tul menghilang.. anyway bestnye kursus tembak makanan tu :)

Fly February 13, 2009 at 7:01 AM  

wah dah jadi fasi ye..tahniah2 best2

atty's February 13, 2009 at 8:12 AM  

wah dila dah jd fasi ah..

bagus mu dila..

Eina February 13, 2009 at 8:37 AM  

mabeles ader class utk lady jer...nak itut leh?

mrs khairul February 13, 2009 at 9:04 AM  

weh cpt jek kn masa berlalu..rs mcm br bulan 1..alih2 nak nk masuk bulan 3..hehehehe..

dilla bz p kursus sana sini eh..kursus tembak2...asah skill nmpknya..moga berjaya eh..

pssst..kat banner tuh..ayat yg last niza x paham lah..maklumlah jawa celup..muahaaaa

lieya_latif February 13, 2009 at 9:06 AM  

bagus tul dilla...dah jadi fasi plak....tahniah tahniah.....ilmu yg ade dikongsi bersame...jgn kedekut....he hehe hehehe....

++eden|essey++ February 13, 2009 at 10:07 AM  

dilla....besh..besh...
xsaba nk join class utk jurufoto wanita tuh....
btw, congrats jd fasi...

dilaOHdila February 13, 2009 at 10:39 AM  

Salam cikgu Fly
tu aar cikgu dilla tak sabor nak tunggu training tu
Antara subjek yg paling saya minat ni. Fees pun x lah mahal rm180. bAYOR LEPAS DAPAT GAJI NANTI (hehehe)

Lieya
nanti boleh buat kelas tutorial. Kita jemput cikGu FLY jadi tenaga pengajar;-)

EINA
UNTUK Mac tu dah Full. Ada kosong 1 seat utk feb ni. Cuba tengok kat cikgu azharnye schedule tu.....

YONG
class photog tu nanti kabor kat teman erk.

MamaNiza
Ni kena berguru ngan aku nih......

ummy@tzi February 13, 2009 at 3:24 PM  

balik nnti ummy plak nk berguru dgn acik dilla yer..
salam rindu dr irah chan...

deaf_angel February 15, 2009 at 12:04 AM  

yo dod
cam sedap ler makan2 tu

arsaili February 15, 2009 at 9:25 AM  

salam..seronoknya bole ikut kursus..how i wish

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts