۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

BENGKEL





Kat Bangi dikejutkan dengan air dari Syabas stop tibatiba. Nasib baik ada air tangki masih boleh menampung. Tapi tak tahu berapa lama. Syabas pun tak hantar notis nak cutikan air ni. Aduh...nak basuh baju hari ini perkara terencat seketika. Apa cerita semalam? Oh best! Bengkel fotografi semalam memang best. Biarpun ramai tapi kita orang duduk dalam kelas.MPSJ building ni kalau tengok dari luaran macam rupa bangunan tak siap lagi ajer. Tapi bila masuk kat dalam ni pergh!!!!!!! Siapa sangka dalam ni ada macammacam aktiviti. Ada kelas ballet, kelas Vokal Cikgu siti Hajar, ada kelas masak & kelas menjahit. Kelas Muzik pun ada. Bestnya....walla. Tapi kalau dari bangi nak gi sini memang jauh aaa. Lebihlebih lagi naik komuter. Aduh kalau tak terpaksa kena fikir 2 kali beb. Semalam group kita dibahagikan pada 2 kumpulan. Berpeluhpeluh lah jugak buat indoor semalam. Kelas habis pukul 5.30. Terima kasih kak dilla pada Rizz & Anas yang tolong hantarkan kak dilla sampai komuter. Pada Uyie jugak terima kasih bebanyak kerana sudi ambik kak dilla kat rumahni. Tapi Uyie kena balik awal sebabnya BIL kena admit kat hospital, denggi. So petang tu dilla balik dengan Komuter yang penuh sarat ngan manusia. Sampai Bangi kul 9.30 malam. Penatnya.....

13 comments:

PINATBATE February 15, 2009 at 12:24 PM  

hai..dah berpeluh-peluh menembak takkan tampal sekeping jerrr.....letaklah banyak-banyak..baru puas tengok hasil tembakan semalam...

kuizikel February 15, 2009 at 12:28 PM  

baru nk ckp gak pinatbate..

gambo 1 dah cung abis dah, ada can menang digicam pink ni..heheh

letak laaaaaaaaaaaaaaaaa gambo byyyyyyyyyyyyyyk2...smentara takleh basuh baju tu

dilaOHdila February 15, 2009 at 12:44 PM  

wei kui
aku tension aaa
aku buat RAW
balik aku upload gambor semua tu IJOU belaka
whitebalance stting tak betul ke (UHUKUHUKUHUK)

kak pint
menggeh menggeh aku ikidino kak

HABIHA69 February 15, 2009 at 1:09 PM  

tentu seronok shoot gambar kan..walaupun penat tapi yang penting aktvt yg. Dilla hadiri ittew memuaskan hati...salam petang minggu dari saya utk. Dilla....

MamaFaMi February 15, 2009 at 1:51 PM  

Biar tak de letrik, jangan tak ada air... siksa rasanya...

Cantiklah gambar-gambar Dilla...

dilaOHdila February 15, 2009 at 3:20 PM  

kabarey ustad
aku suwi oraknyang omahmu kono YO

tq mamaFami
kek mama tu mabbelessss!!!!!

deaf_angel February 15, 2009 at 10:46 PM  

dod dah macam pro ah

[[ yong ibu chem ]] February 15, 2009 at 11:29 PM  

dilla..aku suka pic n0 2 tu!

up lagi dilla..up lagi gmbr!

Eina February 16, 2009 at 9:21 AM  

mmg cantik2 gambar dilla nie tau...

Puan Iza February 16, 2009 at 1:46 PM  

Cantiknya gambar2 nie...

++eden|essey++ February 16, 2009 at 2:57 PM  

kak dilla..xkan sket jerk gambo..tertunggu2 gak akak upload da pic..x sabo rasenya nk tgk gambo dr bengkel...

kak, sat nk tanye..photoimpact leh d/load thru internet ker @ kene beli sofware

CatlinaFly February 20, 2009 at 12:10 PM  

dilla..gmbr tekstur mcm gmbr lame tu, mcmane buat?cantik aarr...

dilaOHdila February 20, 2009 at 11:10 PM  

salam Doc cat
tu gambor tu dilla gi guna Photoscape
ada tone zaman dulu doc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts