۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

A little PRINCESS


Sakit taw!

Ni betulbetul tragis ni. Airmata berjurai. Kena kepit dengan sticky album Maksu dilla. Ngalid tengok gambar yang maksu dilla print tu alihalih jari kanan terkepit pulak. Sian dia...



Salam sunday. Hari ni hari untuk berehatrehat sedunia. Plan hari ni dilla nak gi wedding AWA (Kazen) dilla di Keramat. Aliesya pun ikut sekali. Malam tadi baru sampai dari Kuala Selangor. Ada suprised untuk Maksu malam tadi (ahak). Perper ntah dia orang ni....terkejut aku dibuatnya. Apa dia bendanya tunggulah next entry nanti. Bawah ni photo Aliesya & Momma. Ada serupa ka?

8 comments:

"momi_d's a.k.a leen" February 1, 2009 at 2:13 AM  

woh dilla jumpa kita di blog lakss.. come tuh.. anak sape nih...

dilaOHdila February 1, 2009 at 8:12 AM  

salam mommi
hehehhe jumpa kita dsini
acik dilla dah masuk umah mommi tapi nak tinggal komen tak leh lak
ke acik dilla tersilap cara (ahak)
danial & baby moga sehat sejahtera:-)

** mommy
ni aliesya my niece

kuizikel February 1, 2009 at 9:08 AM  

pergh yg menangis tu tak tahan... sungguh live air mata dia ... mak su dilla punye album ni sungguh tak mesra bdk2 tau...hehehehhe

Asyraf February 1, 2009 at 9:13 AM  

eh maksu.kak awe kawin ke? yang duduk rumah kite dulu tu ke? yang beli gitar sorok2 dari mbah bali tu ke?

-ctz- February 1, 2009 at 11:30 AM  

comeynyaaaaaaaaaaaa!!!!
dila,
aku saja le 'tag' hang.. jangan mare nooo....

PINATBATE February 1, 2009 at 10:35 PM  

walaupun kesian tapi cumil betul muka budak nanges tu...alalalala..

memang sama la muka..like mother like doter..ngehngehngeh..

aimi @ kamalina February 2, 2009 at 12:20 PM  

ala ciannya kena kepit ker??? tragis sungguh laa... nangis2 pun tetap comei..

akudimar February 4, 2009 at 4:29 PM  

come do'oh budok ni.mace mek pase mah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts