۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

ALIESYA










Nampak si Acap kat Live Traffic pagi ni. Mesti nak tengok photo Aliesya erk. Selasa lepas maksu dapat jumpa Aliesya kat rumah kak yan masa majlis cukur jambul baby Anis Zakiah. Aliesya dah baik dah acap, alhamdulillah. Dah pandai jeritjerit. Suka dengar lagu. Ikut siapa lah agaknya tu erk.

9 comments:

aimi @ kamalina January 30, 2009 at 11:47 AM  

alalalala...someinya alisya ni...secomel namanya..suka jerit2 ya?? ikut sapa tu?? ke ikut maksu dilla ni...

Asyraf January 30, 2009 at 12:08 PM  

ooo alhamdulillah.tu la nampak sihat je.rindu alisya la.kuikui

PINATBATE January 30, 2009 at 12:08 PM  

Alhamdulillah
dah sihat ceria semula..

HABIHA69 January 30, 2009 at 12:27 PM  

Saya pun mcm. Cikgu PinatB amat bersyukur dan dengan ucapan "Alhamdulillah" ..moga Alisya terus ceria dan sihat selalu, sentiasa...Maksu nya pun ceria jugak kan..kan.

** yong ** January 30, 2009 at 3:23 PM  

ikut maksunya kut..suka jerit!
hahahahhhaa

aliesya ni kiut lah..mata dia galak..

dilaOHdila January 30, 2009 at 3:38 PM  

Hahaha Yong....
Aliesya tu ikut sapa aku tak tahu (huhuhu)
suka menyanyi. Lagu india skalipun pasang tak apa asal ada muzik (hehehe)

ustad
, kak pint, kay Acap
tq kerana mendoakan. Moga aliesya kembali ceria hendaknya, amin

akudimar January 30, 2009 at 5:12 PM  

ALHAMDULILLAH....SYUKUR KEPADA ALLAH....

DrSam January 31, 2009 at 1:00 AM  

memang comel si Aliesya ni. teringin pula nak ada baby girl camni :)

kuizikel January 31, 2009 at 5:53 PM  

geramyer tgk mata itam dia yg beso tu....

alhamdulillah, smoga aliesya membesar bagai johan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts