۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

OLDTOWN


'Sila datang lagi'














Lunch hari ni kita orang gi kat OLDTOWN baru kat Bangi. Nak jugak rasa suasana makan kat sini. Not bad....memang best aa. Tempat menarek & suasana cool. Makan pun sedap jer cukup semuanya. Menu hari ni dilla order prawn mee, sedap. Macammacam kami order. Maklum yang pergi pun ramai kesemuanya geng JJCM. Harga (reasonable). Terbayang kalau minum pagi kat sini mesti best.

12 comments:

PINATBATE January 29, 2009 at 3:39 PM  

wow!
sedap tu...

dilaOHdila January 29, 2009 at 3:46 PM  

Kak pint
yok aa gi OLDTOWN bangi

**Pstttt akak
bila nak kasi kita masuk umah akak tuh
asyik kunci jek;-)

en_me January 29, 2009 at 4:19 PM  

ammvoiii jeliterrnyerrr..

HABIHA69 January 29, 2009 at 4:27 PM  

Salam Dilla yang ceria ittew..tolong lar tapaukan roti bakar ngan milo ais tu....tolong lar....

dilaOHdila January 29, 2009 at 4:53 PM  

hahahaha USTAD
tapau kan erk
kang sampai sana UWES ADEM MA......:-)

aimi @ kamalina January 29, 2009 at 4:54 PM  

sedapnya oldtown..kat temerloh pun dah ada oldtown...selalu gak mkn kat sini.. makanan dia sedap2 gak kan..

** yong ** January 29, 2009 at 8:15 PM  

kat oldtown ni den minat dgn roti bakar eh tu...sodap!

re: nanti yong putuskan samada nak join course tu atau tak..nmpk mcm menarik!

arsaili January 29, 2009 at 10:10 PM  

salam...menyelerakan gambar makanan tuh

kuizikel January 30, 2009 at 9:18 AM  

eh kwn aku ckp mi apa tah kat oldtown tu tak halal.. ada nissin2.. sejak tu aku tak berani lagi masuk old town ni..huhuhuhuuhu...

kem slm kat k.sya tu yerk

mrs khairul January 30, 2009 at 9:26 AM  

dilla sedap eks mkn kt situ.skg ni oldtown kopitiam dh byk cawangan..pastu dh mcm2 jenis kopitiam skg nih..mcm cendawan tumbuhnya..hhehehe..

dilaOHdila January 30, 2009 at 10:09 AM  

Kui...
dulu aku pernah gak dapat email pasal KFC tak halal....

ratarata yang makan kat OLDTOWN ni urang kita gak kui

bro.matt February 7, 2009 at 8:58 AM  

wow....enak dan sedapnya..!
bolehlah buat gathering geng2 bangi kat situ atau kat selera herba tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts