۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

GATHERING






De' explorest Meeya


Iman & Tasya

Wiera

Iman









Si kak su ni agak kreatif sikit. Ni lah banner yang dia tulis hingga larut malam tadi

Hari ini si TWINS buat gathering untuk kengkawan. Pagipagi lagi dah bangun awal dah duadua orang ni. Preparation dari semalam. Ada goodies bag lagi. Teringat pulak birthday Aliesya yang lepas. Kerusi dah siap disusun atur dengan kemas lagi. Garage kereta abah depa lah jadi mangsa. Pagi ni buat BBQ. Semerbak bau pagi ni. Ikut iternery majlis best jugak. Ada game explorer lagi. Penyertaan 10 orang & kesemuanya perempuan. Kawan jemputan dua orang kumbang (he9). Semuanya masuk dalam acara ni. Kebetulan Maksu dilla pun ada tetamu yang nak dijemput sekali kali ni. Dah lama nak jumpa & baru kali ini betulbetul free. Siapa dia kita tunggu nanti......

10 comments:

Luth Textile January 27, 2009 at 11:02 AM  

comei la banner tu..
btw.. pakai kamera pe eh..
cun la pic

FarEast January 27, 2009 at 12:27 PM  

color tone cun la ... keep it up ;)

yong January 27, 2009 at 12:33 PM  

dilla..ni pun dah mantapsss siott..cayalah!

re: bak kata SN, kasi killing the background! bokeh! kapok ada ajor aku cemaner nak pastikan gmbor tu sharp atau tak masa kita focus tu..tp tu lah..ada yg jadi ada yg tak..

ko perasan tak bila kita nak fokus, kat area dlm tu belah kiri ada EL..pastu ada point hijau yg berkelip2...ha, kita try ejas fokus sampai lah point hijau tu tak berkelip lagi..konpom gmbr tu sharp!

HABIHA69 January 28, 2009 at 12:39 PM  

Sedaaap nya pitik panggang ittew...mencongkam jiwa dan naluri ku ini....mintak larr cikit...

E-Marlin January 28, 2009 at 3:25 PM  

wah ada geder2 lagi......
x sabar nak tunggu gambar seterusnya...

**comeynye iman tu... :)

DrSam January 29, 2009 at 10:43 AM  

salam,

cantik foto yang diambil. memang berbakat jurufotonya. acaranya pun meriah juga.

Miss Hazzy January 29, 2009 at 10:52 AM  

meriahnye....

Aliff January 29, 2009 at 2:20 PM  

Salam,
kak Dilla,
Terima kasih lawat blog Aliff. Dah bersawang tak update. Sibuk! Blog grup berbasikal aliff lebih aktif iaitu www.kayuh.co.cc

Ada juga gambar doc.hisyam disitu masa dia join grup kami berbasikal keliling putrajaya.

dilaOHdila January 29, 2009 at 3:16 PM  

Salam LUth....
kak dilla pakai Nikon jer
tak upgrade pun lagi....:-)

Fareast
East..yok kita shoot layanglayang kat depan PKNS tu yok!

Yong
BOKEH yang hang buat tu buat aku teruja
aku lom lagi rotti nak buat boleh alala si Chem tu. nanti ajorkan erk

dilaOHdila January 29, 2009 at 3:21 PM  

Ustad...
ayyuh dholan adhoh rupaney. Pekan Rabu tu teringin sangat nak gi tapi belum ada kesempatan nak gi sana lagi....

Marlin...
ni si twins nyer program
aku numpang2 Tuii ajer (hehehehe)

DocSam
Tq doc. Kek itew memang buat semua urang teruja;-)

Hazzy
amboi cik kak...
lama tak nyinggah umah maksu no
** Kumbang sehat ka:-P

AliF
aliff tq.
bagus lah kalau dah ada groups cycling tuh. tahu tak camana kak dilla kenal DOCOP tu (hehehe)
dekat de curve. DocOP dok tengok kak dilla shoot closeup. Kak dilla ingat dia chinese (lar masuk rumah docOp baru tahu siapa dia)ahak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts