۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

OUTING





Hari ni sabtu kena ganti kerja tapi dilla ambik halfday. Petang ni nak gi petaling Street temankan kak Noi nak servey barang. Zahrul pun ada so tak lah rasa takut sangat. Dah lama nak gi sini nak tengok view malam. Insyallah kalau panjang umur akan kesampaian dan nantikan view dari PS nanti kay. Salam rindu buat semua sahabat blogger dilla. ---------------------------------------------------------------------------------------------------
Baru balik ni. Alahai cuaca tak baik rupanya. Sampai sana hujan lebat. Redah jugak lah. Habis bashbasah kena tempias air hujan. Sampai PS boutique ni sempat lah servey barangbanrang yang nak dicari. Belek punya belek lagi banyak pilihan kat sini rupanya. Kualiti pun lebih kurang sama dengan kat Shenzen hari tu. Dari segi harga pun lebih kurang sama. Baik beli kat sini bang. Cuma kena pandai bargain. Pernah dengar cerita kalau tak beli asyik tawar ajer silap hari habis kita kena. Tu memang betul lah kut. Tapi dalam masa nak bargain tu agakagak lah jugak. Kalau rasa nak beli tu boleh bargain dengan harga yang kita nak. Tadi dilla pun try jugak. Dia bagi harga melambung tinggi sampai Rm80 hinggit. Mintak lagi kurang akhirnya dapat Rm30 hinggit. Jadilah kan. Ni gambar aney bunga. Sebelum nak sampai Ps tu ada banyak aci2 jual bunga cam ni.

6 comments:

PINATBATE February 28, 2009 at 5:52 PM  

tungguuu!

PINATBATE February 28, 2009 at 11:53 PM  

Dila..lighting kasi terang sikit..orak ketok gambar aney sing nggarang kuwi ..hik..ampunn..

dilaOHdila March 1, 2009 at 12:09 AM  

cewah....
kak pint sudah tahu itew lighting aaaa (bravOOOOO!!!!!)
sudah beli itew NIKON sudah ba???
cayyokkkkk

kak PINT
itew aney tidak bo;eh kasi itew lighting lebey punya
nanti itew ada kesan shining macam kalo
mata boleh jadi Pinar itew macam:-P

PINATBATE March 1, 2009 at 12:51 AM  

hahahaha!
Nguyyu kepingkel-pingkel!lighting sket kasi nampak shining gigi sudah cukup..baru tau situ ada anney jugak duduk..ada org serupa tada..

Cukup-cukup lah tampal gambar henbeg tu..kakpinat dah menggeletor satu badan ni..rasa nak gi terjah Ps mlm ni jugaakkk!!

dilaOHdila March 1, 2009 at 1:16 AM  

hahhahahhaa!
itew aney tara mahu senyum lah kaka
macamana mahu nampak GIGI
kalau dia senyum mesti Handsome kalo(kehkehkehkeh)

** ada iras rupa MGR tak kak?
itew jeling tara takut ka

lin May 21, 2010 at 1:39 PM  

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts