۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

BOWLING TOURNAMENT

Nash. Waktu dulu dilla pernah abadikan potret Nash dalam fotopages dilla. Ketika itu Nash berumur 11 bulan. Kini Nash dah besar rupanya dan menjadi abang kepada Iffa.


IFFA. Seperti iras anakanak arab. Agak aktif. Pandai bergaya. Citacita nak jadi model, kata ibunya.

Rambut kellynya begitu menawan. Agak malu bila lensa kamera ni menghampirinya.

Husna agak pemalu. Menjadi support sorak untuk ayah.

GENG rentap. Tahun depan kita jumpa lagi

Teams SVI Puchong


Gaya seorang JUARA






'Lailee' bila turn aku ni


Perasmian dari MD (En Mohamad Abdullah)

En Herman (HR HQ)


'LOVELY' dad

Noi & Heroes

Yazid & Shiham

Anna & Yani



Piala yang jadi rebutan
Ada banyak lagi entry yang menarek. More here


Pagi ni tepat jam 9 pagi ada acara bowling berpasukan bertempat di MIDVALLEY. Anjuran PHARMANIAGA BERHAD & sebagai acara sukan tahunan. Jam 7.30 pagi tadi dilla & teams terus menuju ke Midvalley. Azza & Anna selaku Ajk yang telah bertungkus lumus membuat persiapan game ni. Syabas diucapkan. Seramai 38 groups telah menyertai games ini.

Acara bowling sudah pun berakhir. Memang agak penat sedikit hari ni. Alhamdulillah perjalanan semuanya dalam keadaan sempurna. Penyertaan begitu ramai. 38 Lane semuanya penuh belaka. Terima kasih pada pihak penganjur dan Ajk yang bertugas. Sesuatu yang pasti menyeronokkan. Team yang kalah jangan putus asa. Cuba lagi banyak kali pun tak apa. Adat permainan pasti kalah dan menang sentiasa berganding ibarat Irama dan lagu. Tidak boleh berpisah. Tahniah pada yang menang.


14 comments:

.: Leen-Wawie :. February 22, 2009 at 7:08 PM  

acik dila dapat hadiah tak?
mana pix acik dila... nyorok2 yer..

pinatbate February 22, 2009 at 8:19 PM  

Dila...
seronoknyaaaa..................

dilaOHdila February 22, 2009 at 8:24 PM  

salam kak pint
seronok jugak kak. sebab semua lane kita yang punya (hehehehhee)

Idida Aziz February 23, 2009 at 12:27 AM  

dilla...tunggu geng TKB kata nak buat gathering sambil lawan bowling okehh

dilaOHdila February 23, 2009 at 8:35 AM  

salam Ummi Feesa
OOO depa nak buat tournament bolling ka
best gak tu. mesti kat alamanda

[[ yong ibu chem ]] February 23, 2009 at 10:18 AM  

dilla..aku paling suka gmbr hadiah2 tu dilla...ada style la!

weh..tak dapek cari filter tu weh..jenuh habis tawaf kedai2 kamera! keciwa si Kapok semalam..

dilaOHdila February 23, 2009 at 10:35 AM  

Salam YONG
tak dek ke filter tu? kat mana nak carinya erk. cuba tanya kat foto selangor yong

aimi @ kamalina February 23, 2009 at 12:37 PM  

amboi...shooting kat tmpt bowling yaa...comel la bdk2 ut..sporting smua...

atty's February 23, 2009 at 12:43 PM  

lama dah tak main bowling..

Puan Iza February 23, 2009 at 2:31 PM  

Acik dilla main bowling la....menang tak?...:-)

dochisyam February 23, 2009 at 7:45 PM  

Hi Dila,
Tak tahu yang Dila suka main bowling. did you win anything?
as always the pictures are great. err...some of the ladies in the photos tu pun..:) just joking! You have a good week head!
Non bowler 'tangan bangku'
Doc

dilaOHdila February 23, 2009 at 9:21 PM  

salam kay...
syok tengok budak2 ni lebeh2 lagi si Iffa ni. x payah suruh buat apa pun dia pandai posing sdirik...

atty
sesekali kita main kat warta Yok

Momma Haiqal
acik dilla x dpt main. sbb kena buat shooting utk kelab. geram tengok bola guling2 tuh (he9x)

Doc...welkom
tq Doc sudi datang
tangan dilla pun bangku gak nih
baling2 siap jatuh kat belakang
nasib tak kena urang OOOO

lieya_latif February 24, 2009 at 11:37 AM  

mmg syok layan bowling....dilla snapping2 jek ke...tak membaling same ke....he hehehe....lieya mmg suke main bowling walaupun bola tu lagi suke jek masuk longkang he hehe

Firdaus March 11, 2009 at 1:56 PM  

To tuan punyer blog...
trime kasih bebanyak kerna menampal gambar anak aku yg comel tu (nash & iffah). Anyhow...bowling tournament tu aku pun tak tau aku nombor beraper...
may force be with you

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts