۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

SHAMENSI







SHAMENSI dah buka cawangan di Bandar Baru Bangi. Lokasi di belakang BANK ISLAM. Shamensi ni sederet dengan Pusat Perubatan & Nasra Pharmacy. Apa yang menarek disini ada menjual kelengkapan pakaian sekolah. Harga berpatutan. Tak tahan tengok kain tudung tu. Kalau yang Rm12.90 tu perghh.........memang lawo. Balik dari MC D singgah kejap nak cari baju sekolah Nana. Janji nak hantar Nana balik Kuala Selangor hari ni tapi since angah sakit mata & baru balik pulak malam tadi so terpaksa tukar plan. Nak cari baju kurung sekolah Nana yang ada cekak kat tangan. Ada tinggal satu tapi size kecik pulak. Belilah baju yang tak ada cekak tu nama si canggih. Sambil sambil tu dapat berkenalan dengan Mek & Ros. Satay Samuri tu mek nanti kawe bawak minggu depey deh;-)

5 comments:

HABIHA69 January 2, 2009 at 7:53 AM  

Salam Dilla ittew..patut lar angah sakit mata..tengok tudung bawal batu kot....hi..hi..sebelum jambatan kat Kuala Selangor pun ada kedai mcm tu..balik kampung singgah lar...

dilaOHdila January 2, 2009 at 8:41 AM  

Oh ye ke ustad. Kat Kole selangor ada gak SHAMENSI ni erk tak tahu pulak. ala ustad hari ni x jadik balik pulak. Abang budak2 tu datang amik kat bangi. Excited nak balik kampong ni....(HUHUHU)

aimi @ kamalina January 2, 2009 at 12:03 PM  

wah..bab2 tudung bawal murah ni yg buat den tak tahan.... kalau den ada situ, mau den sambar... hehehe...

dilaOHdila January 2, 2009 at 12:19 PM  

Kay...kalo gi bangi singgah sini kay. tak pun hang tengok autlet kat kuantan tu. rasarasa macam ada jek:-)

Anonymous June 28, 2010 at 4:58 PM  

It is useful to try everything in practice anyway and I like that here it's always possible to find something new. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts